Unlike in Safari, ad blocking in other browsers on iOS can be carried out only via DNS filtering. Check which DNS server is selected in AdGuard SettingsDNS protectionDNS server. If it's AdGuard DNS, try temporarily switching it to a different one. If it helps, please let us know about it by sending a message to support@adguard.com so that we could fix our DNS filters.

Teknisk support:

PR og markedsføring:

Salgsteam

Supportcenter

+1 844 907 4466
Storbritannien: 0808 178 7234
Tyskland: +44 20 3974 2348
AdGuard-download er startet Klik på den af pilen angivet knap for at starte installationen. Vælg "Åbn" og klik på "OK". Afvent at filen downloades. I det åbnede vindue, træk AdGuard-ikonet til "Apps"-mappen. Tak fordi du valgte AdGuard! Vælg "Åbn" og klik på "OK". Afvent at filen downloades. I det åbnede vindue, klik på "Installér". Tak fordi du valgte AdGuard!
Installér også AdGuard til mobilenheder