AdGuard does not block ads

+1 844 907 4466
Tyskland: +44 20 3974 2348
AdGuard-download er startet Klik på den af pilen angivet knap for at starte installationen. Vælg "Åbn" og klik på "OK". Afvent at filen downloades. I det åbnede vindue, træk AdGuard-ikonet til "Apps"-mappen. Tak fordi du valgte AdGuard! Vælg "Åbn" og klik på "OK". Afvent at filen downloades. I det åbnede vindue, klik på "Installér". Tak fordi du valgte AdGuard! Installér også AdGuard til mobilenheder: