What is AdGuard?

AdGuard is not only an ad blocker, but a whole ad blocking and privacy protection suite. Our goal is to put users back in control of their devices and their Internet experience. Ultimately, we want to cover all and any devices, not just the major platforms.

Teknisk support:

PR og markedsføring:

Salgsteam

Supportcenter

+1 844 907 4466
Storbritannien: 0808 178 7234
Tyskland: +44 20 3974 2348
AdGuard-download er startet Klik på den af pilen angivet knap for at starte installationen. Vælg "Åbn" og klik på "OK". Afvent at filen downloades. I det åbnede vindue, træk AdGuard-ikonet til "Apps"-mappen. Tak fordi du valgte AdGuard! Vælg "Åbn" og klik på "OK". Afvent at filen downloades. I det åbnede vindue, klik på "Installér". Tak fordi du valgte AdGuard! Installér også AdGuard til mobilenheder: