AdGuard for Windows

+1 844 907 4466
Saksa: +44 20 3974 2348
AdGuardin lataus on käynnistynyt Klikkaa nuolen osoittamaa painiketta aloittaaksesi asennuksen. Valitse "Avaa", klikkaa "OK" ja odota tiedoston latautumista. Avautuneessa ikkunassa, raahaa AdGuardin kuvake "Sovellukset" -kansioon. Kiitos AdGuardin valinnasta! Valitse "Avaa", klikkaa "OK" ja odota tiedoston latautumista. Avautuneessa ikkunassa, klikkaa "Asenna". Kiitos AdGuardin valinnasta! Asenna AdGuard myös mobiililaitteille: