What is AdGuard?

AdGuard is not only an ad blocker, but a whole ad blocking and privacy protection suite. Our goal is to put users back in control of their devices and their Internet experience. Ultimately, we want to cover all and any devices, not just the major platforms.

Tekninen tuki:

PR ja markkinointi:

Myynti

Tukikeskus

+1 844 907 4466
Iso-Britannia: 0808 178 7234
Saksa: +44 20 3974 2348
AdGuardin lataus on käynnistynyt Klikkaa nuolen osoittamaa painiketta aloittaaksesi asennuksen. Valitse "Avaa", klikkaa "OK" ja odota tiedoston latautumista. Avautuneessa ikkunassa, raahaa AdGuardin kuvake "Sovellukset" -kansioon. Kiitos AdGuardin valinnasta! Valitse "Avaa", klikkaa "OK" ja odota tiedoston latautumista. Avautuneessa ikkunassa, klikkaa "Asenna". Kiitos AdGuardin valinnasta! Asenna AdGuard myös mobiililaitteille: