How to activate premium features in the app

You can activate premium features by signing in to your AdGuard account inside the AdGuard app:
SettingsLicenseLog in (in the top right corner)

Technische ondersteuning:

PR en marketing:

Sales team

Support center

+1 844 907 4466
UK: 0808 178 7234
De: +44 20 3974 2348
Downloaden AdGuard is gestart Klik op de door de pijl aangegeven knop om de installatie te starten. Selecteer "Open" en klik op "OK" - wacht even tot het bestand gedownload is. Sleep dan in het geopende venster het AdGuard icoontje naar de "Applications" map. Dank u dat u voor AdGuard gekozen heeft. Selecteer "Open" en klik op "OK" - wacht even tot het bestand gedownload is. Klik dan in het geopende venster op "Installeren". Dank u dat u voor AdGuard gekozen heeft. AdGuard voor mobiele apparaten ook installeren: