Unlike in Safari, ad blocking in other browsers on iOS can be carried out only via DNS filtering. Check which DNS server is selected in AdGuard SettingsDNS protectionDNS server. If it's AdGuard DNS, try temporarily switching it to a different one. If it helps, please let us know about it by sending a message to support@adguard.com so that we could fix our DNS filters.

Technische ondersteuning:

PR en marketing:

Sales team

Support center

+1 844 907 4466
UK: 0808 178 7234
DE: +44 20 3974 2348
Downloaden AdGuard Klik op het door de pijl aangegeven bestand om AdGuard te installeren. Selecteer "Open" en klik op "OK" - wacht even tot het bestand gedownload is. Sleep dan in het geopende venster het AdGuard icoontje naar de "Applications" map. Dank u dat u voor AdGuard gekozen heeft. Selecteer "Open" en klik op "OK" - wacht even tot het bestand gedownload is. Klik dan in het geopende venster op "Installeren". Dank u dat u voor AdGuard gekozen heeft.
AdGuard op je mobiele apparaat installeren