Common questions

+1 844 907 4466
De: +44 20 3974 2348
AdGuard Download is gestart. Klik op de knop waar de pijl naar wijst om de installatie te starten. Dank u dat u voor AdGuard gekozen heeft. Selecteer "Open" en klik op "OK" - wacht even tot het bestand gedownload is. Sleep dan in het geopende venster het AdGuard icoontje naar de "Applications" map. Dank u dat u voor AdGuard gekozen heeft. Selecteer "Open" en klik op "OK" - wacht even tot het bestand gedownload is. Klik dan in het geopende venster op "Installeren". Dank u dat u voor AdGuard gekozen heeft.