AdGuard is not only an ad blocker, but a whole ad blocking and privacy protection suite. Our goal is to put users back in control of their devices and their Internet experience. Ultimately, we want to cover all and any devices, not just the major platforms.

Technische ondersteuning:

PR en marketing:

Sales team

Support center

+1 844 907 4466
UK: 0808 178 7234
De: +44 20 3974 2348
Downloaden AdGuard is gestart Klik op de door de pijl aangegeven knop om de installatie te starten. Selecteer "Open" en klik op "OK" - wacht even tot het bestand gedownload is. Sleep dan in het geopende venster het AdGuard icoontje naar de "Applications" map. Dank u dat u voor AdGuard gekozen heeft. Selecteer "Open" en klik op "OK" - wacht even tot het bestand gedownload is. Klik dan in het geopende venster op "Installeren". Dank u dat u voor AdGuard gekozen heeft. AdGuard voor mobiele apparaten ook installeren: