AdGuard for Safari extension

What problem did you encounter?

Technical support:

PR and marketing:

Sales team

Support center

+1 844 907 44 66
UK: 0808 178 7234
De: +44 20 3974 2348
Klikk på knappen som er angitt med pilen for å starte installasjonen. Takk for at du valgte AdGuard! Velg "Åpne" og klikk "OK", og vent deretter på nedlasting av filen. I det åpne vinduet drar du AdGuard-ikonet til "Programmer"-mappen. Takk for at du valgte AdGuard! Velg "Åpne" og klikk "OK", og vent deretter på nedlasting av filen. I det åpne vinduet klikker du på "Installer". Takk for at du valgte AdGuard!