Common questions

Technical support:

PR and marketing:

Sales team

Support center

+1 844 907 4466
UK: 0808 178 7234
De: +44 20 3974 2348
Hämtningen av AdGuard har påbörjats! Klicka på knappen med pilen för att starta installationen. Tack för att du valde AdGuard! Välj "Öppna" och klicka "OK" och invänta att filen hämtas. I det öppnade fönstret drar du AdGuard-ikonen till mappen "Program". Tack för att du valde AdGuard! Välj "Öppna" och klicka "OK" och invänta att filen hämtas. Klicka på "Installera" i det öppnade fönstret. Tack för att du valde AdGuard!