Menü
HU

AdGuard v4.0 for Android: first beta

Remember when we talked about the first Nightly of AdGuard v4.0 for Android? It was the first version after a long break — with reworked design and texts, rewritten code, and new features.

Thanks to our development, QA, design, and content teams, we’re releasing the first beta version: refreshed, significantly more stable, and available in multiple languages.

Since the release of the first Nightly version, we’ve fixed more than 100 bugs! Though, it doesn't mean there are no more left (known issues are gathered on GitHub). If you encounter any, please let us know. Instructions on how to report bugs are below.

First Nightly updates

If you haven't read the post about Nightly, take a look. We wrote a lot about the changes compared to v3.6, the last AdGuard version before v4.0. There’s something useful for those who are not very tech-savvy, as well as for those who understand the details and are willing to dig even into low-level settings.

Here’s a brief overview of the improvements:

  • Complete redesign. We made the design lighter, more minimalist, and easier to understand, and put the most important features on a separate screen — now it will be much easier to access them.

Main screen *mobile_border

  • Firewall. Now you can control the access to the Internet for all your apps — if you wish, prevent them from using the Internet without your knowledge.

Firewall *mobile_border

  • Statistics. Now you can view detailed stats for apps, companies, and domains. Complete transparency!

Statistics *mobile_border

  • Integration with AdGuard VPN. We’ve greatly enhanced the stability of the Integrated mode.
  • Selective app proxying. Now you can exclude apps from your proxy — even from AdGuard VPN!
  • Root access perks. On rooted devices, among other things, you can now apply DNS filtering to IPv6 requests — thanks to the Automatic proxy mode.
  • Easier-to-understand low-level settings. We’ve updated the design and added clear descriptions as well as input validation so you can be sure that everything is working as it should.

What’s changed since the first Nightly

Support for multiple languages

Now the app supports more than 15 languages. But we know there’s much to be improved. If you notice that some translations are missing or if the app is not translated into your language, we’ll be thankful for your contributions on Crowdin. Read more about how to translate AdGuard products in our Knowledge base.

Firewall roaming support

Although this feature was already in the first Nightly version, it didn’t actually work — a truly nightly experience. But now you can block access to the Internet for specific apps when roaming. Megabytes, especially valuable when you're traveling abroad, won't be wasted.

Import and export of user rules, blocklists, and allowlists

In the first Nightly, you could only import settings as a whole. Now you can import user rules separately. It’s useful if you want to share your rules with someone or transfer them to your other AdGuard apps.

How to download beta

Visit the beta page, download the APK file of the beta version, and install it. Done! You’re ready to start exploring.

How to get the beta version

Alternatively, you can choose the beta channel right in the app. If you’ve used the Nightly channel, go to SettingsGeneralApp and filer updates and switch to Beta.

If you’re using the Release channel, open SettingsGeneralUpdatesUpdate channel and select Beta.

To switch back to the Release channel, you’ll need to reinstall the app.

If you use AdGuard VPN and Ad Blocker in the Integrated mode, download the beta version of AdGuard VPN.

Report bugs and vote for feature requests

We’ve already talked about that earlier, so here’s a quick reminder:

  1. Check out the Android repo to make sure the issue hasn’t been reported yet.
  2. If the issue is new, open the page for creating new issues and select Bug report.
  3. Describe the problem. If possible, attach screenshots or a screen recording.

If you want to support the implementation of a new feature or bugfix, you can vote for it on GitHub. To vote, just react with some emoji.

In conclusion

We're one step closer to the release we hope you'll enjoy. We would like to thank all the beta testers and translators for their dedication — with your help, bugs get fixed and the app gets better.

Tetszett ez a bejegyzés?
18 330 18330 értékelések
Kiváló!

AdGuard Windowsra

Az AdGuard for Windows több mint egy reklámblokkoló. Ez egy többcélú eszköz, amely blokkolja a hirdetéseket, ellenőrzi a veszélyes oldalakhoz való hozzáférést, felgyorsítja az oldalak betöltését, és megvédi a gyerekeket a nem megfelelő tartalomtól.
A program letöltésével elfogadja a licencszerződés feltételeit
Olvasson tovább
18 330 18330 értékelések
Kiváló!

AdGuard Macre

Más hirdetésgátlóktól eltérően, az AdGuardot a macOS specifikumainak szem előtt tartásával tervezték. Ez nemcsak, hogy védelmet nyújt a Safariban és a más böngészőkben megjelenő hirdetésekkel szemben, hanem védi Önt a nyomkövetéstől, az adathalászattól és a csalástól.
A program letöltésével elfogadja a licencszerződés feltételeit
Olvasson tovább
18 330 18330 értékelések
Kiváló!

AdGuard Androidra

Az AdGuard for Android egy ideális megoldás az Android mobil eszközökhöz. Más hirdetésblokkolókkal ellentétben az AdGuard nem igényel root hozzáférést, és széles spektrumú funkciókkal rendelkezik: szűrés az alkalmazásokban, alkalmazáskezelés és még sok más.
A program letöltésével elfogadja a licencszerződés feltételeit
Olvasson tovább
18 330 18330 értékelések
Kiváló!

AdGuard iOS-re

A legjobb iOS hirdetésblokkoló az iPhone és az iPad számára. Az AdGuard eltünteti mindenféle hirdetést a Safariban, védi az adatvédelmét, és gyorsítja az oldalak betöltését. Az AdGuard iOS-re készült hirdetésblokkoló technológiája biztosítja a legmagasabb minőségű szűrést, és lehetővé teszi több szűrő egyidejű használatát
A program letöltésével elfogadja a licencszerződés feltételeit
Olvasson tovább
18 330 18330 értékelések
Kiváló!

AdGuard VPN

74 végpont világszerte

Hozzáférés bármilyen tartalomhoz

Erős titkosítás

Nincs naplózás

Gyorsabb kapcsolódás

0-24 támogatás

18 330 18330 értékelések
Kiváló!

AdGuard Tartalomblokkoló

Az AdGuard Tartalomblokkoló hatástalanítja az összes hirdetést az olyan mobil böngészőkben, amelyek támogatják a tartalomblokkolási technológiát — nevezetesen a Samsung Internetet és a Yandex.Browser. Bár korlátozottabb, mint az AdGuard Androidos alkalmazása, ingyenes, könnyen telepíthető, és mégis jó minőségben blokkolja a hirdetéseket.
A program letöltésével elfogadja a licencszerződés feltételeit
Olvasson tovább
18 330 18330 értékelések
Kiváló!

AdGuard Böngészőkiegészítő

Az AdGuard a leggyorsabb és a legkönnyedebb hirdetésblokkoló bővítmény, amely hatékonyan blokkolja az összes hirdetéstípust az bármelyik weboldalon! Válassza az AdGuard lehetőséget az Ön által használt böngészőhöz, hogy hirdetésektől mentesen, gyorsan és biztonságosan böngészhessen.
18 330 18330 értékelések
Kiváló!

AdGuard Asszisztens

Olyan böngészőkiegészítő, ami az AdGuard asztali alkalmazásaival működik együtt. Hozzáférést biztosít számos funkcióhoz, közvetlenül a böngészőből, ilyen például az elemek blokkolása, webhely kivételek közé adása, vagy a jelentések küldése.
18 330 18330 értékelések
Kiváló!

AdGuard DNS

Az AdGuard DNS egy bolondbiztos módszer az internetes hirdetések blokkolására, amely nem igényel alkalmazásokat. Könnyen használható, teljesen ingyenes, könnyen beállítható bármilyen eszközön, és csak minimálisan szükséges funkciókat biztosít a hirdetések, számlálók, rosszindulatú webhelyek és felnőtteknek szóló tartalmak blokkolásához.
18 330 18330 értékelések
Kiváló!

AdGuard Home

Az AdGuard Home egy hálózati szintű szoftver a hirdetések blokkolásához és a követéshez. A beállítás után az összes otthoni eszközt lefedi, és ehhez nincs szüksége kliensoldali szoftverre. Az Internet-Of-Things és a csatlakozott eszközök növekedésével egyre fontosabbá válik az egész hálózat kezelése.
18 330 18330 értékelések
Kiváló!

AdGuard Pro iOS-re

Az AdGuard Pro sok mindent kínál a Safari kiváló iOS hirdetésblokkolása mellett, amelyet a szokásos verzió felhasználói már ismernek. Az egyedi DNS beállításokhoz való hozzáférés biztosításával az alkalmazás lehetővé teszi a hirdetések blokkolását, a gyermekek felnőtteknek szóló tartalomtól való megóvását és a személyes adatok ellopásának megakadályozását.
A program letöltésével elfogadja a licencszerződés feltételeit
Olvasson tovább
18 330 18330 értékelések
Kiváló!

AdGuard Safarihoz

A Safarihoz készült reklámblokkoló kiegészítők nehéz időket élnek azóta, hogy az Apple arra kényszerítette őket, hogy az új SDK-t használják. Az AdGuard feltételezhetően visszahozza a minőségi hirdetésblokkolást a Safariba.
18 330 18330 értékelések
Kiváló!

AdGuard Temp Mail

Ingyenes ideiglenes email címgenerátor, amely névtelenül tartja és védi magánéletét. Nincs spam a fő postaládájában!
18 330 18330 értékelések
Kiváló!

AdGuard Android TV-hez

AdGuard for Android TV is the only app that blocks ads, guards your privacy, and acts as a firewall for your Smart TV. Get warnings about web threats, use secure DNS, and benefit from encrypted traffic. Relax and dive into your favorite shows with top-notch security and zero ads!
Az AdGuard letöltése megkezdődött Kattintson a nyíllal jelzett gombra a telepítés elindításához. Válassza a "Megnyitás" lehetőséget, és kattintson az "OK" gombra, majd várja meg a fájl letöltését. A megnyílt ablakban húzza az AdGuard ikont az "Alkalmazások" mappába. Köszönjük, hogy az AdGuardot választotta! Válassza a "Megnyitás" lehetőséget, és kattintson az "OK" gombra, majd várja meg a fájl letöltését. A megnyílt ablakban kattintson az "Telepítés" gombra. Köszönjük, hogy az AdGuardot választotta!
Telepítse az AdGuardot mobileszközökre is: