Ponuka
SK

AdGuard 2014 - Year of Great Events

Dear friends! New Year is coming! We hope that this year you have achieved all your goals, discovered many new and interesting things and Adguard helped to keep healthy your nerves by protecting you against annoying advertising

We are very happy that you spent this year with us. The entire Adguard Team thanks you for making this year a wonderful journey to new horizons.

Stay with us in 2015! And we will continue making new products and services for you!

For this year a lot happened here at Adguard, and we want to remind you about the most important ones:

Extension for Yandex.Browser

February 20, 2014

02/20/2014 - Extension for YB

Yandex officially becomes a partner of Adguard and uses our technology in its browser. Adguard is the first extension for the safer Internet installed in Yandex.Browser by default.

Adguard 5.9

March 14, 2014

03/14/2014 – Adguard 5.9

A revolutionary new Adguard 5.9 version contains a lot of changes and improvements. The main innovation is the Parental Control. Now Adguard cares both about users and their children, thus becoming truly a family program.

Beta version of Firefox extension

May 21, 2014

05/21/2014 - Beta version of extension for Firefox

At the moment, we are on the verge of a new version of Adguard extension for Firefox. The first beta version of the product has been officially launched on 21st of May. The main work has been done and very soon the official version will be released.

Adguard’s Birthday: 5 years

June 1, 2014

Really significant event occurred this summer – Adguard celebrated 5 year anniversary. It was very nice to get a lot of congrats and very pleasant feedback from you, dear users.

Safari Extension

July 7, 2014

07/04/2014 - Extension for Safari

The events came thick and fast, and here is a new extension for Apple browser users: Adguard for Safari. Just a few months after the release, the extension got to the top. None of us could see it coming.

07/04/2014 - Extension for Safari

5 million users

August 8, 2014

08/06/2014 - 5 millions!

And here is some special news – Adguard already has five million users! This significant figure made us think about the future of our program, get inspired for new achievements and begin to develop great new products next year! We wonder what exciting events will 2015 bring to us…

Adguard 5.10 release

August 21, 2014

08/21/2014 - Adguard 5.10

Meanwhile, the flagship product has been updated to the latest version. Adguard becomes even more versatile and more efficient for the operating system. The program began to consume less memory, got flexible configuration and became even more user-friendly in general!

Adguard first app for Android

November 13, 2014

11/13/2014 - Adguard app for Android

The year is soon to end, but this is certainly not its last event. Our team has successfully released the first app for content filtering on Android! The value of this app remains unrivaled, and it extends rapidly among the mobile audience. Most interesting is that now Adguard blocks ads not only in browsers on Android, but also in its apps.

We have been censored by Google Play

November 26, 2014

11/26/2014 - Google Play banned Adguard

However, not everyone was happy with our success – there will always be that someone who will do everything to spoil the fun. Google removed our app from Google Play, arguing it with general phrases from its “Agreement”. Nothing can be done, but we are not going to give up!

As you can see this was truly a Year of Great Events, but a lot of new and interesting stuff is ahead. We will continue our work on ad blocking and content filtering technology. Adguard will release new products and will fight for the clean and safe internet!

Soon to be released:
– Adguard for iOS app
– Adguard for MacOS version
– Extension for Firefox
– Adguard 6.0

We will tell you about our future plans in next post in our Blog.

Stay tuned!

Wish you all the best!

Sincerely,
Adguard Team

Páčil sa vám tento príspevok?
18 331 18331 hodnotení
Výborne!

AdGuard pre Windows

AdGuard pre Windows je viac než len blokátor reklám. Je to viacúčelový nástroj, ktorý blokuje reklamy, kontroluje prístup na nebezpečné stránky, zrýchľuje načítanie stránok a chráni deti pred nevhodným obsahom.
Stiahnutím programu akceptujete podmienky licenčnej zmluvy
Prečítať si viac
18 331 18331 hodnotení
Výborne!

AdGuard pre Mac

AdGuard for Mac je jedinečný blokátor reklám navrhnutý s ohľadom na systém macOS. Okrem ochrany pred otravnými reklamami v prehliadačoch a aplikáciách vás chráni aj pred sledovaním, phishingom a podvodmi.
Stiahnutím programu akceptujete podmienky licenčnej zmluvy
Prečítať si viac
18 331 18331 hodnotení
Výborne!

AdGuard pre Android

AdGuard pre Android je ideálne riešenie pre mobilné zariadenia Android. Na rozdiel od iných blokovačov reklám AdGuard nevyžaduje root prístup a poskytuje široké spektrum funkcií: filtráciu aplikácií, správu aplikácií a mnoho ďalšieho.
Stiahnutím programu akceptujete podmienky licenčnej zmluvy
Prečítať si viac
18 331 18331 hodnotení
Výborne!

AdGuard pre iOS

Najlepší blokovač reklám iOS pre iPhone a iPad. AdGuard eliminuje všetky druhy reklám v Safari, chráni Vaše súkromie a urýchľuje načítavanie stránok. Technológia blokovania reklám AdGuard pre iOS zaisťuje filtrovanie najvyššej kvality a umožňuje používať viacero filtrov súčasne
Stiahnutím programu akceptujete podmienky licenčnej zmluvy
Prečítať si viac
18 331 18331 hodnotení
Výborne!

AdGuard VPN

74 lokalít po celom svete

Prístup k ľubovoľnému obsahu

Silné šifrovanie

Neukladajú sa žiadne záznamy

Najrýchlejšie pripojenie

Non-stop podpora

Vyskúšajte bezplatne
Stiahnutím programu akceptujete podmienky licenčnej zmluvy
Prečítať si viac
18 331 18331 hodnotení
Výborne!

AdGuard Blokovač obsahu

AdGuard blokovač obsahu eliminuje všetky druhy reklám v mobilných prehliadačoch, ktoré podporujú technológiu blokovania obsahu - menovite Samsung Internet a Yandex.Browser. Zatiaľ čo je viac obmedzený ako AdGuard pre Android, je zadarmo, ľahko sa inštaluje a stále poskytuje vysokú kvalitu blokovania reklám.
Stiahnutím programu akceptujete podmienky licenčnej zmluvy
Prečítať si viac
18 331 18331 hodnotení
Výborne!

AdGuard rozšírenie prehliadača

AdGuard je najrýchlejší a najľahšie rozšírenie pre blokovanie reklám, ktoré účinne blokuje všetky typy reklám na všetkých webových stránkach! Vyberte si AdGuard pre prehliadač, ktorý používate, a získajte rýchle a bezpečné prehliadanie bez reklám.
18 331 18331 hodnotení
Výborne!

Asistent AdGuard

Sprievodné rozšírenie prehliadača pre AdGuard desktopové aplikácie. Ponúka prístup v prehliadači k takým funkciám, ako je blokovanie vybraných prvkov, zahrnutie webovej stránky do bielej listiny alebo odoslanie správy.
18 331 18331 hodnotení
Výborne!

AdGuard DNS

AdGuard DNS je alternatívne riešenie pre blokovanie reklám, ochranu súkromia a rodičovskú kontrolu. Jednoduché nastavenie a bezplatné používanie poskytuje potrebné minimum ochrany proti online reklamám, sledovačom a phishingu bez ohľadu na to, akú platformu a zariadenie používate.
18 331 18331 hodnotení
Výborne!

AdGuard Home

AdGuard Home je sieťový softvér na blokovanie reklám a sledovanie. Po nastavení pokryje VŠETKY Vaše domáce zariadenia a na to nepotrebujete softvér na strane klienta. S nárastom internetu vecí a pripojených zariadení sa stáva čoraz dôležitejšou možnosť ovládať celú Vašu sieť.
18 331 18331 hodnotení
Výborne!

AdGuard Pro pre iOS

AdGuard Pro má veľa čo ponúknuť popri vynikajúcom blokovaní reklám v systéme Safari už známym používateľom bežnej verzie. Poskytnutím prístupu k vlastným nastaveniam DNS umožňuje blokovať reklamy, chrániť deti pred online obsahom pre dospelých a postrážiť Vaše osobné údaje pred krádežou.
Stiahnutím programu akceptujete podmienky licenčnej zmluvy
Prečítať si viac
18 331 18331 hodnotení
Výborne!

AdGuard pre Safari

Rozšírenia na blokovanie reklám pre Safari majú ťažké časy od chvíle, keď spoločnosť Apple začala nútiť každého používať nové SDK. Rozšírenie AdGuard prináša do Safari návrat k vysoko kvalitnému blokovaniu reklám.
18 331 18331 hodnotení
Výborne!

AdGuard Temp Mail

Bezplatný generátor dočasných e-mail adries, ktorý Vás udržiava v anonymite a chráni Vaše súkromie. Žiadny spam vo Vašom hlavnom priečinku doručenej pošty!
18 331 18331 hodnotení
Výborne!

AdGuard pre Android TV

AdGuard pre Android TV je jediná aplikácia, ktorá blokuje reklamy, chráni Vaše súkromie a funguje ako firewall pre Váš Smart TV. Dostávajte upozornenia na webové hrozby, používajte zabezpečené DNS a profitujte zo šifrovanej prevádzky. Uvoľnite sa a ponorte sa do svojich obľúbených relácií so špičkovým zabezpečením a žiadnymi reklamami!
Sťahovanie AdGuard Ak chcete spustiť inštaláciu, kliknite na tlačidlo označené šípkou Vyberte možnosť "Otvoriť" a kliknite na tlačidlo "OK" - chvíľu počkajte, kým sa súbor stiahne. V otvorenom okne pretiahnite ikonu AdGuard do priečinka "Aplikácie". Ďakujeme, že ste si vybrali AdGuard! Vyberte možnosť "Otvoriť" a kliknite na tlačidlo "OK" - chvíľu počkajte, kým sa súbor stiahne. V otvorenom okne kliknite na "Inštalovať". Ďakujeme, že ste si vybrali AdGuard!
Nainštalujte AdGuard na Vaše mobilné zariadenie