meni
SR

Distribucija

Partnerstvo
Postanite naš partner — pridružite se AdGuard-u i učinite Internet boljim mestom dok vaš biznis raste. Bez obzira jeste li prodavac softvera ili hardvera, integrator sistema, IT konsultant, vlasnik sajta, bloger, itd — imamo opcije koje vam mogu odgovarati.
kako da postanem AdGuard partner?
Prodajte AdGuard na mreži — registrujte se u naš partnerski program. Podelite vaš link i dobijte 50% od svake prodaje ili nadogradnje.
Registruj se
Ako želite da postanete AdGuard prodavac ili distributer, ili imate neke druge ideje za našu saradnju, molimo vas da nam pošaljete email koristeći obrazac ispod. Naši menadžeri će pregledati sve informacije koje ste nam dali a nakon toga će vas kontaktirati.
Pošalji zahtev
zašto da postanem AdGuard partner?

Najbolja anti-reklamna rešenja

AdGuard proizvodi su testirani i visoko nagrađivani od strane nezavisnih recenzenata softvera i biće zaista pouzdano (i suštinsko) rešenje za vaše kupce.

Unosna provizija

naši prodavci dobijaju 50% provizije ili više (u zavisnosti od obima prodaje).

Posvećena podrška

Vaš klijent će dobiti prijateljsku i profesionalnu podršku AdGuard tima.
Preuzimanje AdGuard Da biste instalirali AdGuard, kliknite na datoteku označenu strelicom Izaberite „Otvori“ i kliknite na „U redu“, a zatim sačekajte da se datoteka preuzme. U otvorenom prozoru prevucite ikonu AdGuard u fasciklu „Aplikacije“. Hvala vam što ste izabrali AdGuard! Izaberite „Otvori“ i kliknite na „U redu“, a zatim sačekajte da se datoteka preuzme. U otvorenom prozoru kliknite na „Instaliraj“. Hvala vam što ste izabrali AdGuard!
Instalirajte AdGuard na svoj mobilni uređaj