AdGuard za Mac

AdGuard za Mac je prvi na svetu blokator reklama posebno dizajniran za macOS. Nudi mnogo više od svih proširenja za preglednike: blokira sve vrste reklama u svim preglednicima pa čak i u drugim aplikacijama i štiti vašu privatnost.
Preuzimanje
Preuzimanjem programa prihvate uslove licenčnog ugovora
Uspešno blokiranje reklama
AdGuard blokira sve tipove reklama. Iskačuće prozore, video reklame, banere i sve ostalo.. Nakon neprimetnog pozadinskog filtriranja i kozmetičke obrade sve što ćete videti biće čiste stranice sa sadržajem zbog koga ste došli.
Sigurno surfovanje vebom
Mac računari su mnogo manje podložni štetnom softveru, ali ne bi bbilo dobro da se postojeće pretnje zanemare. Postoji puno sajtova koji pokušavaju da vas prevare,a AdGuard će vas zaštititi od njih.
Zaštita privatnosti
zahvaljujući posebno dizajniranom filteru koji smo razvili za špijunski softver, AdGuard se bori protiv svih praćenja i analitičkih sistema koji vas špijuniraju. Prikupljamo pravila protiv svih poznatih mrežnih analitika koje pokušavaju da ukradu vaše privatne podatke.
Filtriranje unutar aplikacija
Postoji mnogo odličnih aplikacija koje ne prestaju da vam prikazuju reklame. AdGuard vam dopušta da filtrirate saobraćaj bilo koje instalirane aplikacije na vašem Macu.
Radi svuda
Ne možete da izaberete omiljeni preglednik? Nema problema, AdGuard filtrira reklame u svakom, od Safarija do onih najegzotičnijih.
3 u 1
Ne treba vam dodatna aplikacija ili proširenja za preglednike. Samo instalirajte AdGuard i jednim udarcem ubijte tri muve.
Ako zahtevate najbolje od vaših apllikacija, izaberite AdGuard. Svakako ćete biti iznenađeni.
Često postavljana pitanja
Gde je AdGuard glavni prozor?
Nema posebnog prozora u AdGuard-u za Mac. Potrebno je da kliknete na AdGuard ikonicu u traci sa menijima iznad. Tamo možete pronaći sve postavke i statistiku.
Može li AdGuard da blokira reklame u drugim aplikacijama?
Da, u svim aplikacijama i preglednicima. Mnogo aplikacija je već dodato u “filtrirane aplikacije”. Ako imate aplikaciju u kojoj reklame nisu blokiraned, idite u postavke (ikonica točkića) -> Mreža.
zatim kliknite na “Aplikacije” i izaberite aplikaciju koju želite da filtrirate.
Kako da obnovim, nadogradim ili resetujem moju licencu preko aplikacije?
Idite u “Postavke” -> “Licenca…” Videćete novi prozor u kome možete upravljati vašom licencom.
Mogu li da izaberem koje sajtove ili elemente da blokiram?
Da, imamo nekoliko instrumenata za to. U korisničkom filteru, možete dodati pravila kako biste podesili filtriranje.
A postoji i bela lista da zaustavite blokiranje reklama na određenim sajtovima.
Aplikacija se ne pokreće automatski
Kliknite na “Sistemske postavke” na alatnoj traci ispod.
Idite na “Korisnici grupe” —> “Stavke prijavljivanja”. Potrebno je da označite AdGuard ako je na listi. Ako nije, kliknite na znak “Plus) kako biste dodali AdGuard i onda ga označite.
GitHub
Imamo otvoreno prijavljivanje grešaka. Budite slobodni da prijavite bilo koji problem ili jednostavno pogledajte na čemu trenutno radimo.
Nedavne verzije
Evolucija AdGuard-a za Mac
Dizajniran za macOS
AdGuard za Mac je izgrađen od nule. To podrazumeva izvorni dizajn i bolju optimizaciju.
Ne trošite vaše vreme
Video reklame ne samo da iritiraju, već troše vaše vreme. Sa Adguard-om vaše vreme možete trošiti na lepši način.
Nema reklama na Youtube.com
Kladimo se da volite da gledate Youtube.com ali ne volite reklame. I mi takođe! Srećom, AdGuard ne pravi izuzetke kada su video reklame u pitanju.
Blokiranje reklama korak ispred
Reklame postaju sve upornije u svojim namerama da upadnu na stranicu, a mi stalno preduzimamo pravovremene mere.

AdGuard za Mac

AdGuard za Mac je prvi na svetu blokator reklama posebno dizajniran za macOS. Nudi mnogo više od svih proširenja za preglednike: blokira sve vrste reklama u svim preglednicima pa čak i u drugim aplikacijama i štiti vašu privatnost.
Preuzimanje
Preuzimanjem programa prihvate uslove licenčnog ugovora