AdGuard za iOS

Najbolji blokator reklama za Safari na iOS-u. AdGuard može da eliminiše sve reklame u Safariju, da zaštiti vašu privatnost i da ubrza učitavanje veb stranica. AdGuard za iOS koristi najnoviju tehnologiju blokiranja reklama koja podrazumeva najbolji kvalitet filtriranja, dozvoljavajući vam da koristite više filtera istovremeno.
Reviews 5865 Odlično
Preuzimanje
Preuzimanjem programa prihvate uslove licenčnog ugovora
Bez reklama u Safariju
AdGuard ima posebno optimizovane filtere za Safari, koji obezbeđuju najbolji kvalitet filtriranja. Od AdGuard-ovih filtera do drugih javnih lista, imate više od 50 filtera na raspolaganju.
Zaštita privatnosti
Zahvaljujući posebnom filteru protiv špijuniranja koji smo dizajnirali, AdGuard se bori protiv svih praćenja i analitičkih sistema koji vas špijuniraju . Prikuplja pravila protiv svih analitika na mreži koje pokušavaju da ukradu vaše privatne podatke.
Blokirajte bilo šta na stranici
Ručno blokirajte bilo koji element koji ne volite direktno iz Safarija koristeći ugrađeno proširenje. Imate jednostavan pristup dodatnim mogućnostima kao što je stavljanje stranice na belu listu ili prijavljivanje propuštene reklame.
Fleksibilno prilagođavanje
Pored mnoštva filtera koje možete da izaberete, možete prilagoditi korisnički filter u kome možete da stvarate vaša lična pravila. Od jednostavnog stavljanja sajta na belu listu do konstruisanja najkompleksnijih sofisticiranih pravila koja možete da zamislite.
Želite više? Pogledajte AdGuard Pro, sveobuhvatno rešenje za iOS.
Blokirajte reklame svuda
Zašto da se ograničavate samo na Safari? AdGuard Pro može da blokira reklame i praćenja u drugim aplikacijama i preglednicima.
Prilagođene DNS postavke
Izaberite neku od podrazumevanih opcija, uključujući AdGuard-ove servere, ili postavite bilo koji DNS po vašem izboru.
Često postavljana pitanja
Koje filtere bi trebalo da izaberem?
Mi vam savetujemo da Engleski i Safari filtere uvek držite uključenim. Oni će biti najkorisniji za filtriranje u Safariju. Pored toga, možete uključiti AdGuard-ove filtere namenjene za određeni jezike, u zavisnosti od vaše zemlje, kao i bilo koje druge filtere koje želite.
Šta znači 'Aktivna pravila filtera' na dnu ekrana sa filterima?
Apple ne dozvoljava blokatorima sadržaja za Safari da koriste najnoviji API za više od 50.000 pravila istovremeno. Borimo se protiv ovog ograničenja stalno optimizujući naše filtere, ali je to ponekad baš teško. Ako dostignete ovo ograničenje, isključite neke manje važne filtere, ili pronađite alternativu za najobimnije filtere koje koristite.
Kako da izbrišem reklamu sa stranice?
Ako vidite propuštenu reklamu što se dešava ponekad, ili želite da blokirate neki drugi element, otvorite panel sa radnjama dodirivanjem 'Deli' dugmeta i izaberite AdGuard proširenje. Videćete opciju za 'Blokiranje bilo čega na toj stranici'. Izaberite i podesite površinu koju želite da blokirate i prikladno pravilo će biti dodato na korisnički filter. To pravilo uvek možete da obrišete, kad god poželite.
Mogu li da stavim sajt na belu listu?
Da, možete. Na dva načina. Prvi je da koristite proširenje kao što je objašnjeno u odgovoru iznad, dok ste na sajtu koga želite da dodate na belu listu. Drugi način je da odaberete stavku 'bela lista' u AdGuard meniju gde možete dodati sajt koji želite.
New review
Bad Poor Average Great Excellent!
Your review has been sent. Thank you!

AdGuard za Windows

AdGuard za Windows nije samo još jedan blokator reklama. To je multifunkcionalna alatka koja kombinuje sve neophodne mogućnosti za najbolje iskustvo na vebu.. Blokira reklame i opasne sajtove, ubrzava učitavanje stranica i štiti vašu decu kada su na mreži. Saznajte više
Preuzimanje
Preuzimanjem programa prihvate uslove licenčnog ugovora

AdGuard za Mac

Za razliku od drugih blokatora reklama, AdGuard je dizajniran posebno za macOS. On ne služi samo za odbranu od reklama u Safariju i drugim preglednicima, već vas štiti od praćenja, fišinga i prevare. Saznajte više
Preuzimanje
Preuzimanjem programa prihvate uslove licenčnog ugovora

AdGuard za Android

AdGuard za Android je idealno rešenje za Android mobilne uređaje. za razliku od drugih blokatora reklama, AdGuard ne zahteva root pristup i donosi širok spektar mogućnosti: filtriranje u aplikacijama, upravljanje aplikacijama i još mnogo toga. Saznajte više
Preuzimanje
Preuzimanjem programa prihvate uslove licenčnog ugovora

AdGuard za iOS

Najnapreedniji blokator za Safari: blokira reklame i brojače, ubrzava učitavanje stranica i štiti vaše lične podatke. Dostupno je više od 50 filtera, te filtriranje lako može biti podešeno prema vašim potrebama. Saznajte više
Preuzimanje
Preuzimanjem programa prihvate uslove licenčnog ugovora