AdGuard za iOS

Najbolji blokator reklama za Safari na iOS-u. AdGuard može da eliminiše sve reklame u Safariju, da zaštiti vašu privatnost i da ubrza učitavanje veb stranica. AdGuard za iOS koristi najnoviju tehnologiju blokiranja reklama koja podrazumeva najbolji kvalitet filtriranja, dozvoljavajući vam da koristite više filtera istovremeno.
Preuzimanje
Preuzimanjem programa prihvate uslove licenčnog ugovora
Skenirajte ovaj QR za preuzimanje AdGuard-a za vaš telefon
Zašto da izaberem AdGuard?
Bez reklama u Safariju
AdGuard ima posebno optimizovane filtere za Safari, koji obezbeđuju najbolji kvalitet filtriranja. Od AdGuard-ovih filtera do drugih javnih lista, imate više od 50 filtera na raspolaganju.
Zaštita privatnosti
Zahvaljujući posebnom filteru protiv špijuniranja koji smo dizajnirali, AdGuard se bori protiv svih praćenja i analitičkih sistema koji vas špijuniraju . Prikuplja pravila protiv svih analitika na mreži koje pokušavaju da ukradu vaše privatne podatke.
Blokirajte bilo šta na stranici
Ručno blokirajte bilo koji element koji ne volite direktno iz Safarija koristeći ugrađeno proširenje. Imate jednostavan pristup dodatnim mogućnostima kao što je stavljanje stranice na belu listu ili prijavljivanje propuštene reklame.
Fleksibilno prilagođavanje
Pored mnoštva filtera koje možete da izaberete, možete prilagoditi korisnički filter u kome možete da stvarate vaša lična pravila. Od jednostavnog stavljanja sajta na belu listu do konstruisanja najkompleksnijih sofisticiranih pravila koja možete da zamislite.
Snimci ekrana
Želite više? Pogledajte AdGuard Pro, sveobuhvatno rešenje za iOS.
Poboljšajte vaše iskustvo
Postanite VIP
Saznajte više
Blokirajte reklame svuda
Zašto da se ograničavate samo na Safari? AdGuard Pro može da blokira reklame i praćenja u drugim aplikacijama i preglednicima.
Prilagođene DNS postavke
Izaberite neku od podrazumevanih opcija, uključujući AdGuard-ove servere, ili postavite bilo koji DNS po vašem izboru.
Porodična zaštita
Koristite AdGuard-ovu 'porodičnu zaštitu preko DNS-a kako biste zaštitili vašu decu na mreži od sadržaja za odrasle.
Više na AdGuard
Diskutujte
You can “talk” to developers, participate in improvement of programs, share news and simply be a part of our community.
Github
Imamo otvoreno prijavljivanje grešaka. Budite slobodni da prijavite bilo koji problem ili jednostavno proverite šta trenutno radimo.
Baza znanja
Imate pitanje na koje nije odgovoreno na ovoj stranici? Idite u našu bazu znanja i tamo ćete pronaći odgovore na vaša pitanja.