AdGuard za iOS pro

AdGuard Pro nudi mnogo više od odličnog blokiranja reklama u Safariju koje je poznato korisnicima regularne verzije. Donoseći pristup prilagođenim DNS postavkama, dozvoljeno vam je da blokirate reklame, zaštitite vašu decu od sadržaja za odrasle na mreži i da zaštitite vaše lične podatke od krađe.
Reviews 5928 Odlično
Preuzimanje
Preuzimanjem programa prihvate uslove licenčnog ugovora
Blokirajte reklame svuda
Mnogo ljudi ne zna da možete koristiti prilagođene DNS postavke kako biste blokirali reklame. Koristite AdGuard Pro za postavljanje AdGuard DNS-a. Ne samo da ćete uživati u pregledanju bez reklama, nego ćete se otarasiti od reklama unutar drugih aplikacija.
Fleksibilna konfiguracija
Postoji li sajt koji ne možete podneti? Ili mislite da je neki sajt nepravedno blokiran od strane vašeg dobavljača usluga? Ugrađeni dnevnik DNS zahteva vam dopušta da jednostavno pratite sve DNS zahteve i da nešto dodate na crnu ili belu listu samo jednim dodirom.
Porodična zaštita
Nije sve na internetu prilagođeno deci. Možete koristiti AdGuard da se prebacite na bilo koji DNS koji nudi zaštitu vaše dece od sadržaja za odrasle i drugih neprikladnih materijala na mreži.
Podrazumevane postavke
Izaberite jednu od podrazumevano predefinisanih DNS configuracija kao što su Google, OpenVPN i drugi popularni servisi.
Neka vaše surfovanje bude sigurnije i brže sa AdGuard Pro!
Porodična zaštita
Mnogo DNS dobavljača ima posebne profile koji će zaštititi vašu decu od neprikladnog sadržaja na mreži.
Prilagođene DNS postavke
Niste zadovoljni podrazumevanim opcijama? Dodajte vaša DNS podešavanja i prebacujte se između njih.
Često postavljana pitanja
Ako imam instaliran AdGuard Pro, treba li da zadržim besplatnu AdGuard aplikaciju?
Ne. AdGuard Pro može da radi sve što može i besplatna verzija, ali i mnogo više.
Kada uključim Pro način rada u postavkama AdGuard-a, vidim ikonicu za VPN. Zbog čega?
AdGuard Pro mora da postavi VPN kako bi mogao da promeni DNS postavke. VPN je samo maska, što znači da vaš saobraćaj nije preusmeren kroz udaljene servere.
Mogu li da koristim druge aplikacije zasnovane na VPN-u zajedno sa AdGuard-om?
Ako prebacite AdGuard na 'Split-tunnel mode' u Pro postavkama, moći će da radi zajedno sa nekim drugim aplikacijama koje su zasnovane na VPN-u. Održavamo spisak kompatibilnih aplikacija ovde.
New review
Bad Poor Average Great Excellent!
Your review has been sent. Thank you!

AdGuard za Windows

AdGuard za Windows nije samo još jedan blokator reklama. To je multifunkcionalna alatka koja kombinuje sve neophodne mogućnosti za najbolje iskustvo na vebu.. Blokira reklame i opasne sajtove, ubrzava učitavanje stranica i štiti vašu decu kada su na mreži. Saznajte više
Preuzimanje
Preuzimanjem programa prihvate uslove licenčnog ugovora

AdGuard za Mac

Za razliku od drugih blokatora reklama, AdGuard je dizajniran posebno za macOS. On ne služi samo za odbranu od reklama u Safariju i drugim preglednicima, već vas štiti od praćenja, fišinga i prevare. Saznajte više
Preuzimanje
Preuzimanjem programa prihvate uslove licenčnog ugovora

AdGuard za Android

AdGuard za Android je idealno rešenje za Android mobilne uređaje. za razliku od drugih blokatora reklama, AdGuard ne zahteva root pristup i donosi širok spektar mogućnosti: filtriranje u aplikacijama, upravljanje aplikacijama i još mnogo toga. Saznajte više
Preuzimanje
Preuzimanjem programa prihvate uslove licenčnog ugovora

AdGuard za iOS

Najnapreedniji blokator za Safari: blokira reklame i brojače, ubrzava učitavanje stranica i štiti vaše lične podatke. Dostupno je više od 50 filtera, te filtriranje lako može biti podešeno prema vašim potrebama. Saznajte više
Preuzimanje
Preuzimanjem programa prihvate uslove licenčnog ugovora