Izvinjavamo se zbog nedostatka prevoda. Ovu stranicu ćete uskoro videti na vašem maternjem jeziku.

Osvojite besplatnu AdGuard licencu

Dobrodošli na ovu stranicu! zadovoljstvo nam je što vas vidimo ovde. Ako želite da dobijete AdGuard licencu, na istoj smo strani jer i mi svakodnevno radimo na tome da se otarasimo dosadnih reklama. Hvala vam što verujete u naše proizvode!
Želimo da se osećate zadovoljno. Imate mogućnost da dobijete AdGuard licencu potpuno besplatno! TO znači samo jedno. Vaš virtuelni život će postati lagodniji i sigurniji.
Možda se već pitate: Šta treba da uradim?
Potrebno je samo da budete deo našeg tima, da ste spremni da pomognete u poboljšanju i promociji AdGuard-a. Pridružite se našim volonterima i verujte da će vaša pomoć biti nagrađena!
Želite da saznate više? Čitajte dalje...
Pomozite AdGuard-u!
“Što je više talenata uključeno, naš proizvod postaje bolji.” To je naš moto. Dakle, rastite i razvijajte se sa AdGuard-om!
Postoji mnogo stvari koje možemo da uradimo zajedno. Na primer, prevođenje AdGuard-a ili testiranje njegovih beta verzija, poboljšanje filtera ili objavljivanje članaka itd. Želite li da izaberete nešto od toga, pogodno samo za vas? Saznajte više.
Besplatne licence za programere
Znate li nešto o filterima, proširenjima ili userscripts? Jeste li već učestvovali u njihovom razvoju? Onda vi zaslužujete besplatnu AdGuard licencu odmah. Pronađite više informacija o tome ko može da je dobije i kako. Možda ste vi taj srećnik!
Kliknite na dugme označeno strelicom da biste pokrenuli instalaciju. Hvala vam što ste izabrali AdGuard! Izaberite „Otvori“ i kliknite na „U redu“, a zatim sačekajte da se datoteka preuzme. U otvorenom prozoru prevucite ikonu AdGuard u fasciklu „Aplikacije“. Hvala vam što ste izabrali AdGuard! Izaberite „Otvori“ i kliknite na „U redu“, a zatim sačekajte da se datoteka preuzme. U otvorenom prozoru kliknite na „Instaliraj“. Hvala vam što ste izabrali AdGuard!