meni
SR

Osvojite besplatnu AdGuard licencu

"Što se više talenata angažuje, to je rezultat bolji" — zvuči jedan od naših motoa. Dakle, hajde da rastemo i razvijamo se zajedno!

Doprinesite AdGuard-u!

Postoji mnogo stvari koje možete da uradite, na primer, da prevedete AdGuard, testirate njegove noćne i beta verzije, poboljšate blokiranje filtera ili pišete članke. Odaberite nešto što vam je tačno prikladno i počnite!

Besplatne licence za programere

Da li znate o filterima, proširenjima ili korisničke scriptove iz prve ruke? Da li ste već doprineli njihovom razvoju, zarad internet zajednice? Onda činite dobru stvar, i definitivno želimo da izrazimo naše poštovanje.
Saznajte više informacija o tome ko može da dobije besplatnu AdGuard licencu.
Preuzimanje AdGuard Da biste instalirali AdGuard, kliknite na datoteku označenu strelicom Izaberite „Otvori“ i kliknite na „U redu“, a zatim sačekajte da se datoteka preuzme. U otvorenom prozoru prevucite ikonu AdGuard u fasciklu „Aplikacije“. Hvala vam što ste izabrali AdGuard! Izaberite „Otvori“ i kliknite na „U redu“, a zatim sačekajte da se datoteka preuzme. U otvorenom prozoru kliknite na „Instaliraj“. Hvala vam što ste izabrali AdGuard!
Instalirajte AdGuard na svoj mobilni uređaj