AdGuard proširenje za Edge

Ne samo da će potpuno ukloniti reklame u Microsoft Edge-u, već će takođe surfovanje učiniti lagodnim i sigurnim.
Recenzije 8878 Odlično
Preuzimanje
Preuzimanjem programa prihvate uslove licenčnog ugovora
Recenzije 8878 Odlično
Preuzimanje
Preuzimanjem programa prihvate uslove licenčnog ugovora
Blokiranje reklama
AdGuard blokira sve reklame uključujući video reklame, plutajuće reklame, iskačuće prozore, banere, oglase i tekstualne reklame. Blokiranje elementa dozvoljava blokiranje bilo kog neželjenog elementa na stranici.
Zaštita privatnosti i sigurno pregledanje
AdGuard štiti vaše lične podatke blokiranjem čestih sistema za praćenje trećih strana, špijunskog softvera i adware-a. Dodatno, upozarava vas o štetnim i fišing sajtovima.
Rukovanje Anti-Adblock skriptama
AdGuard se uspešno bori protiv Anti-AdBlock skripti. Ne morate više da isključujete blokator reklama da biste mogli da posetite sajtove koji koriste takve skripte. Samo to prijavite našoj tehničkoj podršci i mi ćemo to srediti.
Sledeći korak: AdGuard pomoćnik
Ako već koristite punu verziju programa (AdGuard za Windows ili macOS), proširenje će preuzeti ulogu pomoćnika i postaće veoma korisna alatka.
AdGuard-ova proširenja za preglednike su sjajan način da zaštitite vaš omiljeni preglednik od reklama!

Multiplatformska zaštita

Štiti nekoliko uređaja odjednom sa samo jednim AdGuard licenčnim ključem! Važi za sve popularne platforme: Windows, MacOS, iOS, Android. Sigurno surfujte vebom i zaboravite na reklame.
Često postavljana pitanja
Koje su razlike između proširenja i AdGuard-ovih aplikacija za radnu površinu?
Najočiglednija razlika je to što proširenja rade samo u preglednicima kojima su namenjene. Proširenja takođe imaju tehnička ograničenja koja ne dozvoljavaju blokiranje određenih vrsta web zahteva.
Šta je integracija?
To je poseban način rada u koji proširenje ulazi kada je pokrenuto zajedno sa AdGuard aplikacijom za radnu površinu (za Windows ili Mac).
Šta se dešava u integraciji?
U ovom načinu rada, proširenje prekida filtriranje saobraćaja, potpuno se oslanjajući na aplikaciju. Postavke proširenja se takođe zanemaruju a umesto njih se primenjuju postavke aplikacije. Boja proširenja se menja u plavu i ono počinje da služi kao zamena za AdGuard pomoćnika.
U kojim preglednicima integracija radi?
Radi u svim podržanim preglednicima osim u Microsoft Edge i Safariju.
Čemu služi opcija obrnuta bela lista?
Kada je uključena, AdGuard podrazumevano prestaje sa filtriranjem svih sajtova. Kako biste uključili filtriranje na određenom sajtu, dodajte ga na obrnutu belu listu.
Uputstva za instalaciju
Najnoviju verziju možete instalirati sa Chrome Web prodavnice ili, ako želite da nam pomognete u testiranju novih mogućnosti, instalirajte najnoviju beta verziju.
Najnoviju verziju možete instalirati sa addons.mozilla.org, možete je preuzeti sa direktnog linka, ili, ako želite da nam pomognete pri testiranju preuzmite samostalnu beta verziju.
Najnoviju verziju možete instalirati sa prodavnice. Pročitajte više o AdGuard-u za Safari na našem blogu
Poslednju verziju možete instalirati sa addons.opera.com ili instalirajte najnoviju beta verziju, ako želite da nam pomognete u testiranju AdGuard-a.
Kliknite na "Extensions", a zatim se spustite do odeljka "Content Blocking". Aktivirajte AdGuard prebacivanjem prekidača na “On”.
Idite na AdGuard-ovu stranicu u okviru MS prodavnice, u otvorenom prozoru kliknite na dugme ’Instaliraj’ i sačekajte da se preuzimanje završi. Preglednik Edge će se automatski pokrenuti i pitati vas da uključite AdGuard. Ako želite da nam pomognete u testiranju AdGuard-a, možete preuzeti beta verziju.
Verziju možete preuzeti sa GitHub-a.

AdGuard proširenje za Edge

Ne samo da će potpuno ukloniti reklame u Microsoft Edge-u, već će takođe surfovanje učiniti lagodnim i sigurnim.
Recenzije 8878 Odlično
Preuzimanje
Preuzimanjem programa prihvate uslove licenčnog ugovora
Recenzije 8878 Odlično
Preuzimanje
Preuzimanjem programa prihvate uslove licenčnog ugovora
Kliknite na dugme označeno strelicom da biste pokrenuli instalaciju. Hvala vam što ste izabrali AdGuard! Izaberite „Otvori“ i kliknite na „U redu“, a zatim sačekajte da se datoteka preuzme. U otvorenom prozoru prevucite ikonu AdGuard u fasciklu „Aplikacije“. Hvala vam što ste izabrali AdGuard! Izaberite „Otvori“ i kliknite na „U redu“, a zatim sačekajte da se datoteka preuzme. U otvorenom prozoru kliknite na „Instaliraj“. Hvala vam što ste izabrali AdGuard!