Izvinjavamo se zbog nedostatka prevoda. Ovu stranicu ćete uskoro videti na vašem maternjem jeziku.

Besplatne licence za programere

Preuzimanjem programa prihvate uslove licenčnog ugovora
Mi u AdGuard- uvek pokušavamo da podržimo misleće ljude, naročito programere koji milion života čine bar malo lakšim. Visoko cenimo vaš volonterski rad kao i vašu želju da internet učinite boljim mestom.
U znak naše zahvalnosti za vaš rad, želimo da ponudimo besplatne licence za:
Contribute programere filtera
Veoma je važna misija zaštititi korisnike od reklama, praćenja i drugih pretnji na mreži. AdGuard takođe ima mnogo filtera koje je stvorio naš tim i oni se neprestano poboljšavaju i ažuriraju. Razumemo kompleksnost vašeg rada bolje od bilo koga drugog. Zato, vi svakako zaslužujete našu nagradu!
Contribute Userscripts programeri
Userscripts proširuje funkcionalnost nekih sajtova. Divimo se ljudima koji pomažu drugima da unaprede svoje iskustvo na mreži i to rade skoro uvek besplatno. Srećni smo što možemo da im ponudimo besplatnu AdGuard licencu zajedno sa našim poštovanjem.
Contribute Programeri proširenja
Nije važno da li razvijate proširenja zbog vašeg posla ili možda samo iz hobija. Radite važan posao koji mi u AdGuard-u stvarno cenimo i zbog toga vam nudimo besplatnu licencu.
Contribute Programeri (u svrhu testiranja)
Programeri bilo kog softvera imaju mogućnost da u svrhu testiranja dobiju našu licencu besplatno. Ako želite da testirate kompatibilnost vašeg softvera sa AdGuard-om, molimo vas da nas kontaktirate i ukratko objasnite vaše potrebe.
Kontaktirajte nas
Ako ste se pronašli među ovim kategorijama, ne uzdržavajte se i kontaktirajte nas.. Srećni smo što možemo da podelimo AdGuard sa vama!
Pošalji zahtev
Kliknite na dugme označeno strelicom da biste pokrenuli instalaciju. Hvala vam što ste izabrali AdGuard! Izaberite „Otvori“ i kliknite na „U redu“, a zatim sačekajte da se datoteka preuzme. U otvorenom prozoru prevucite ikonu AdGuard u fasciklu „Aplikacije“. Hvala vam što ste izabrali AdGuard! Izaberite „Otvori“ i kliknite na „U redu“, a zatim sačekajte da se datoteka preuzme. U otvorenom prozoru kliknite na „Instaliraj“. Hvala vam što ste izabrali AdGuard!