meni
SR

Besplatne licence za programere

Mi u AdGuard- uvek pokušavamo da podržimo misleće ljude, naročito programere koji milion života čine bar malo lakšim. Visoko cenimo vaš volonterski rad kao i vašu želju da internet učinite boljim mestom.
I kao naša zahvalnost za vaš doprinos zajedničkom cilju, želeli bismo da ponudimo besplatnu licencu za:

Održavaoce filtera

Veoma je važna misija zaštite korisnika od reklama, tragača i drugih pretnji na mreži. AdGuard takođe ima niz filtera, koje kreira naš tim i stalno se usavršavaju i ažuriraju. Razumemo kompleksnost vašeg rada kao niko drugi. Dakle, definitivno zaslužujete naše ohrabrenje!

Userscripts

Userscripts proširuju funkcionalnost nekih Web lokacija. Divimo se onim ljudima koji pomažu drugima da unaprede svoje onlajn iskustvo, a skoro uvek čak i besplatno. Srećni smo što možemo da im ponudimo besplatnu AdGuard licencu, zajedno sa našim poštovanjem.

Programeri

Nije bitno da li je razvoj proširenja posao vašeg života ili možda samo hobi. Radite važan posao, koji mi u AdGuard-u zaista cenimo i demonstriramo ovu zahvalnost nudeći vam besplatnu licencu.

Programeri (u svrhu testiranja)

Za programere bilo kog softvera postoji mogućnost da besplatno dobiju naš licencni ključ u svrhu testiranja. Ukoliko želite da proverite da li je vaš softver kompatibilan sa AdGuard-om, molimo vas da nas kontaktirate i ukratko opišete vaše potrebe.

Kontaktirajte nas

Ako ste se našli među bilo kojom od gore navedenih kategorija, ne ustručavajte se da nas kontaktirate i zatražite licencu. Rado delimo AdGuard sa vama!
Pošalji zahtev
Preuzimanje AdGuard Da biste instalirali AdGuard, kliknite na datoteku označenu strelicom Izaberite „Otvori“ i kliknite na „U redu“, a zatim sačekajte da se datoteka preuzme. U otvorenom prozoru prevucite ikonu AdGuard u fasciklu „Aplikacije“. Hvala vam što ste izabrali AdGuard! Izaberite „Otvori“ i kliknite na „U redu“, a zatim sačekajte da se datoteka preuzme. U otvorenom prozoru kliknite na „Instaliraj“. Hvala vam što ste izabrali AdGuard!
Instalirajte AdGuard na svoj mobilni uređaj