meni
SR

pomozite AdGuard-u

Srećni smo što imamo zajednicu koja ne samo da voli AdGuard, već mu i mnogo daje. Mnogo ljudi volontira na različite načine čineći iskustva drugih korisnika boljim,. I vi im se možete pridružiti!
Mi, sa naše strane, možemo biti srećni što možemo da nagradimo najaktivnije članove zajednice. Dakle, šta možete da uradite?
Predstavite AdGuard svetu
Naš cilj je da AdGuard učinimo jednako pristupačnim ssvima na svetu. To nije moguće bez stotine volontera prevodilaca. Idite do baze znanja da saznate više o tome kako da postanete jedan od njih kao i kako da dobijete mali bonus za vašu pomoć!
Idemo širom sveta
Dodajte znanje u bazu znanja
AdGuard baza znanja je mesto na koje se odlazi ako imate pitanja o AdGuard proizvodima i relevantnim temama. Najbolja stvar je to što svako može učestvovati! Osećate da imate nešto da dodate u postojeći članak ili ga prevedete na vaš jezik, ili čak stvorite novi? Odmah idite u bazu znanja! još da kažemo da vaš težak rad neće biti neprimetan!
Imam ideju!
Borite se protiv reklama zajedno sa AdGuard-om
Filteri blokiranja čine najveći deo svakog AdGuard proizvoda. Očuvanje baza ažurnim je ponekad jako teško. Naši programeri filtera su se izveštili u stvaranju novih pravila, ali svaka pomoć je uvek dobrodošla. Bez obzira da li ste profesionalni kreator filtera ili tek činite svoje prve korake, pročitajte ovaj članak iz baze znanja.
U ruke!
Što više testirate, AdGuard postaje sve bolji
Možete imati najbolje programere na svetu kao mi što ih imamo, ali bez odgovarajućeg testiranja ćete se opet naći u nevolji. zahvalni smo svim našim beta testerima koji posvećuju svoje vreme prolazeći kroz noćne i beta verzije koje mi neprestano proizvodimo. Prateći sledeća uputstva, pridružite se našim beta testerima još danas.
Pokvarimo to!
Podelite vaše savršeno AdGuard iskustvo!
Sa AdGuard-om svako može raditi kao novinar. Ako sa drugim ljudima želite da podelite vaše impresije o našem proizvodu i već imate neke kreativne ideje, napišite objavu o AdGuard-u i osvojite besplatnu licencu kao znak naše zahvalnosti
Pišite o AdGuard-u
Besplatne licence za programere
Mi u AdGuard-u uvek pokušavamo da podržimo ljude otvorenog mišljenja, posebno programere koji čine živote miliona korisnika bar malo lakšim. Veoma cenimo vaš volonterski rad u kome činite korisničko iskustvo na internetu boljim.
Želim licencu!
Downloading AdGuard Da biste instalirali AdGuard, kliknite na datoteku označenu strelicom Izaberite „Otvori“ i kliknite na „U redu“, a zatim sačekajte da se datoteka preuzme. U otvorenom prozoru prevucite ikonu AdGuard u fasciklu „Aplikacije“. Hvala vam što ste izabrali AdGuard! Izaberite „Otvori“ i kliknite na „U redu“, a zatim sačekajte da se datoteka preuzme. U otvorenom prozoru kliknite na „Instaliraj“. Hvala vam što ste izabrali AdGuard!
Install AdGuard on your mobile device