Proizvodi
AdGuard za Windows
AdGuard za Windows nije samo još jedan blokator reklama. To je multifunkcionalna alatka koja kombinuje sve neophodne mogućnosti za najbolje iskustvo na vebu.. Blokira reklame i opasne sajtove, ubrzava učitavanje stranica i štiti vašu decu kada su na mreži.
Preuzimanje
Preuzimanjem programa prihvate uslove licenčnog ugovora
Saznajte više
AdGuard za Mac
Za razliku od drugih blokatora reklama, AdGuard je dizajniran posebno za macOS. On ne služi samo za odbranu od reklama u Safariju i drugim preglednicima, već vas štiti od praćenja, fišinga i prevare.
Preuzimanje
Preuzimanjem programa prihvate uslove licenčnog ugovora
Saznajte više
AdGuard za Android
AdGuard za Android je idealno rešenje za Android mobilne uređaje. za razliku od drugih blokatora reklama, AdGuard ne zahteva root pristup i donosi širok spektar mogućnosti: filtriranje u aplikacijama, upravljanje aplikacijama i još mnogo toga.
Preuzimanje
Preuzimanjem programa prihvate uslove licenčnog ugovora
Saznajte više
AdGuard blokator sadržaja
AdGuard blokator sadržaja će savršeno odgovarati korisnicima Samsung Interneta i Yandex mobilnih preglednika. Ova aplikacija ne zahteva root pristup i može se podesiti prema vašim potrebama. Korisniku je dozvoljeno da izabere više od 20 jezički određenih i opštih filtera.
Preuzimanje
Preuzimanjem programa prihvate uslove licenčnog ugovora
Saznajte više
AdGuard za iOS
Najnapreedniji blokator za Safari: blokira reklame i brojače, ubrzava učitavanje stranica i štiti vaše lične podatke. Dostupno je više od 50 filtera, te filtriranje lako može biti podešeno prema vašim potrebama.
Preuzimanje
Preuzimanjem programa prihvate uslove licenčnog ugovora
Saznajte više
AdGuard za iOS pro
AdGuard Pro ne blokira reklame samo u Safariju. Može da posluži kao zaštitni zid, roditeljska kontrola ili kao alat za zaštitu privatnosti. Može vas zaštititi od opasnih sajtova i jednostavno ubrzati vašu internet brzinu, Dozvoljavajući vam da prilagodite DNS.
Preuzimanje
Preuzimanjem programa prihvate uslove licenčnog ugovora
Saznajte više
AdGuard proširenje za preglednike
AdGuard nudi sjajna rešenja za blokiranje reklama u najpopularnijim preglednicima — Chrome, Edge, Safari, Mozilla FF, i Opera. AdGuard proširenje za preglednike može biti korišćeno na različitim platformama: Windows, Mac, GNU/Linux, i Android.
AdGuard DNS
Alternativan način blokiranja reklama, pogodan za sve platforme i uređaje. AdGuard DNS je lako podesiti i od vas ne traži da instalirate nikakve aplikacije. Porodična zaštita je takođe dostupna, ukoliko želite da zaštitite vašu decu od sadržaja za odrasle.
AdGuard pomoćnik
AdGuard aplikacije za radnu površinu (Windows i Mac) vam omogućavaju da lako i brzo upravljate filtriranjem reklama direktno iz vašeg preglednika. Zahvaljujući posebnom pomoćniku, možete da blokirate bilo koji element na stranici ili da dozvolite nešto u par klikova.
AdGuard Home
AdGuard Home je mrežni softver za blokiranje reklama i praćenja. Nakon što ga podesite, pokrivaće SVE vaše kućne uređaje i neće vam trebati nijedan klijentski softver za to. Sa porastom IoT i povezanih uređaja, postaje sve važnija mogućnost kontrolisanja vaše čitave mreže.
AdGuard for Safari
Ad blocking extensions for Safari are having hard time since Apple started to force everyone to use the new SDK. AdGuard extension is supposed to bring back the high quality ad blocking back to Safari.
Šta ljudi kažu
Odlično
Prosečna ocena aplikacija 9.5/10 na osnovu svih recenzija korisnika

Odličan, do sada sam zadovoljan. Preporuka !

Radi tacno ono sto je u opisu

Blokira reklame.
Adguard može upravljati Anti-AdBlock skriptama. Nećete više morati da isključujete blokator reklama kako biste mogli da posetite stranicu koristeći takve skripte.

Ispostavilo se da ovo ne funkcioniše. Pokušao sam da posetim sajt gde...

Врало добро ка одличном.
Оцена: 4/5
Поздрав од Игор Т.

Nice, it makes my chrome experience better, thanks a lot.

Amazing!
Best Adblocker I have ever used.
Lets you enable many filters.
Lets you create custom rules for any element on the web page.

a very good ad blocker. it even warns people of phishing sites. : )

Its good and working very well so far.

it does what it says..just awesome.