AdGuard za Windows

AdGuard je jedinstven program koji ima sve neophodne alatke za najbolje iskustvo na vebu. Kombinuje najnapredniji blokator reklama na svetu, podprogram za potpunu zaštitu privatnosti ai roditeljsku kontrolu. Sve to radi u svim preglednicima i aplikacijama.
Preuzimanje
Preuzimanjem programa prihvate uslove licenčnog ugovora
Zašto da izaberem AdGuard?
Blokiranje reklama
AdGuard blokira sve vrste reklama. Iskačuće prozore, video reklame, banere i sve ostalo. Nakon neprimetnog pozadinskog filtriranja i kozmetičkih promena, sve što ćete videti su čiste stranice sa sadržajima zbog kojih ste došli.
Sigurno surfovanje vebom
Zaštita od fišinga i hazarderskih sajtova kao i od štetnih reklama. AdGuard proverava svaku stranicu u našoj bazi podataka za sve štetne sadržaje i blokira zahteve od onih potencijalno opasnih.
Zaštita privatnosti
AdGuard se bori protiv svih praćenja i analitičkih sistema koji vas špijuniraju. Program blokira kolačice trećih strana, može da sakrije vašu IP adresu i donosi još mnogo drugih alata za zaštitu vaših ličnih podataka.
Roditeljska kontrola
AdGuard štiti vašu decu dok su na mreži. Blokira pristup neprikladnim sajtovima, uklanja nepristojne materijale iz rezultata pretrage i obezbeđuje roditeljima prilagodljivu crnu listu kako bi i sami na najbolji način zaštitili svoju decu na vebu.
Snimci ekrana
Instalirajte AdGuard za Windows i vidite internet onakav kakav bi trebalo da bude. Čist i siguran.
Pregledajte u nevidljivom načinu rada
Saznajte više
zaštitite vaše podatke
Svašta na vebu pokušava da ukrade vaše podatke. AdGuard ima podprogram posvećen sprečavanju takvih događaja.
Maskirajte se na mreži
Umesto da jednostavno krijete vaš mrežni profil, možete promeniti vašu lokaciju da izgleda kao da ste neko drugi i da pregledate stranice anonimno.
Blokirajte API preglednika
Ponekad je vaš preglednik neprijatelj vaše lične privatnosti jer prati vašu lokaciju i daje vašu IP adresu. Ne dopuštajte mu to..
Blokiranje video reklama
Saznajte više
Ne trošite vaše vreme
Video reklame ne samo što iritiraju, već i troše vaše vreme. Sa AdGuard-om vaše vreme možete iskoristiti na mnogo bolji način.
Nema reklama na Youtube.com
Kladimo se da volite da gledate Youtube.com ali ne volite reklame. I mi takođe! Srećom, AdGuard blokira sve video reklame, bez izuzetka..
Blokiranje reklama korak ispred
Reklame postaju sve upornije u svojim namerama da prodru na stranicu. Mi uvek preuzimamo odgovarajuće mere da ih sprečimo.
Više na AdGuard
Diskutujte
You can “talk” to developers, participate in improvement of programs, share news and simply be a part of our community.
Github
Imamo otvoreno praćenje grešaka. Budite slobodni da prijavite bilo koji problem ili da jednostavno proverite šta trenutno radimo.
Baza znanja
Imate pitanje na koje nije odgovoreno na ovoj stranici? Posetite našu bazu znanja. Verovatno ćete tamo pronaći odgovor.