AdGuard proširenje za preglednike

AdGuard je najbrže i najlakše proširenje za blokiranje reklama koje uspešno blokira sve vrste reklama na svim veb stranicama! Izaberite AdGuard za preglednik koji koristite i uživajte u surfovanju bez reklama, koje će postati sigurno i brzo.
Mogućnosti
Blokiranje reklama
AdGuard blokira sve reklame uključujući video reklame, plutajuće reklame, iskačuće prozore, banere, oglase i tekstualne reklame. Blokiranje elementa dozvoljava blokiranje bilo kog neželjenog elementa na stranici.
Zaštita privatnosti i sigurno pregledanje
AdGuard štiti vaše lične podatke blokiranjem čestih sistema za praćenje trećih strana, špijunskog softvera i adware-a. Dodatno, upozarava vas o štetnim i fišing sajtovima.
Rukovanje Anti-Adblock skriptama
AdGuard se uspešno bori protiv Anti-AdBlock skripti. Ne morate više da isključujete blokator reklama da biste mogli da posetite sajtove koji koriste takve skripte. Samo to prijavite našoj tehničkoj podršci i mi ćemo to srediti.
Integracija
Ako već koristite punu verziju programa (AdGuard za Windows ili macOS), proširenje će preuzeti ulogu pomoćnika i postaće veoma korisna alatka.
Snimci ekrana
AdGuard-ova proširenja za preglednike su sjajan način da zaštitite vaš omiljeni preglednik od reklama!
Uputstva za instalaciju
Kako da instaliram AdGuard za Chromium
Kako da instaliram AdGuard za Firefox
Kako da instaliram AdGuard za Safari
Kako da instaliram AdGuard za Operu
Kako da instaliram AdGuard za Yandex.Browser
Kako da instaliram AdGuard za Microsoft Edge
Kako da instaliram AdGuard za Palemoon
Kako da instaliram AdGuard za Chromium
Najnoviju verziju možete instalirati sa Chrome Web prodavnice ili, ako želite da nam pomognete u testiranju novih mogućnosti, instalirajte najnoviju beta verziju.
Kako da instaliram AdGuard za Firefox
Najnoviju verziju možete instalirati sa addons.mozilla.org, možete je preuzeti sa direktnog linka, ili, ako želite da nam pomognete pri testiranju preuzmite samostalnu beta verziju.
Kako da instaliram AdGuard za Safari
Najnoviju verziju možete instalirati sa prodavnice. Pročitajte više o AdGuard-u za Safari na našem blogu
Kako da instaliram AdGuard za Operu
Poslednju verziju možete instalirati sa addons.opera.com ili instalirajte najnoviju beta verziju, ako želite da nam pomognete u testiranju AdGuard-a.
Kako da instaliram AdGuard za Yandex.Browser
Kliknite na "Extensions", a zatim se spustite do odeljka "Content Blocking". Aktivirajte AdGuard prebacivanjem prekidača na “On”.
Kako da instaliram AdGuard za Microsoft Edge
Idite na AdGuard-ovu stranicu u okviru MS prodavnice, u otvorenom prozoru kliknite na dugme ’Instaliraj’ i sačekajte da se preuzimanje završi. Preglednik Edge će se automatski pokrenuti i pitati vas da uključite AdGuard. Ako želite da nam pomognete u testiranju AdGuard-a, možete preuzeti beta verziju.
Kako da instaliram AdGuard za Palemoon
Verziju možete preuzeti sa GitHub-a.