AdGuard za škole i univerzitete

Our offer
Created with Sketch.
We at AdGuard believe that schools, colleges, universities, etc. are not a place for ads. This is why we have a special offer for educational institutions. Send an email to our managers, and we will definitely contact you!
Send a request
Reviews

prof.Samir Burzić Since I use AdGuard pages are loaded faster, there are no annoying ads, and browsing security is at an enviable level. AdGuard is very much needed in schools because it allows use parental control. That software blocks websites that are not suitable for schoolchildren.The AdGuard for Windows has the capability to block unwanted websites based on our preferences, also malware infections are reduced to a minimum.

Alexander Severinov We have installed the application, «trained» it across multiple sites, enabled parental control, restricted access to settings with a password, and that's all... Now to the next machine, and then again it's all simple: export settings - import settings. Amazing. Huge thanks to the developer of the AdGuard software!

Products
AdGuard za Windows
AdGuard za Windows nije samo još jedan blokator reklama. To je multifunkcionalna alatka koja kombinuje sve neophodne mogućnosti za najbolje iskustvo na vebu.. Blokira reklame i opasne sajtove, ubrzava učitavanje stranica i štiti vašu decu kada su na mreži.
Preuzimanje
Preuzimanjem programa prihvate uslove licenčnog ugovora
Saznajte više
AdGuard za Mac
Za razliku od drugih blokatora reklama, AdGuard je dizajniran posebno za macOS. On ne služi samo za odbranu od reklama u Safariju i drugim preglednicima, već vas štiti od praćenja, fišinga i prevare.
Preuzimanje
Preuzimanjem programa prihvate uslove licenčnog ugovora
Saznajte više
AdGuard za Android
AdGuard za Android je idealno rešenje za Android mobilne uređaje. za razliku od drugih blokatora reklama, AdGuard ne zahteva root pristup i donosi širok spektar mogućnosti: filtriranje u aplikacijama, upravljanje aplikacijama i još mnogo toga.
Preuzimanje
Preuzimanjem programa prihvate uslove licenčnog ugovora
Saznajte više
Skenirajte ovaj QR za preuzimanje AdGuard-a za vaš telefon
AdGuard blokator sadržaja
AdGuard blokator sadržaja će savršeno odgovarati korisnicima Samsung Interneta i Yandex mobilnih preglednika. Ova aplikacija ne zahteva root pristup i može se podesiti prema vašim potrebama. Korisniku je dozvoljeno da izabere više od 20 jezički određenih i opštih filtera.
Preuzimanje
Preuzimanjem programa prihvate uslove licenčnog ugovora
Saznajte više
AdGuard za iOS
Najnapreedniji blokator za Safari: blokira reklame i brojače, ubrzava učitavanje stranica i štiti vaše lične podatke. Dostupno je više od 50 filtera, te filtriranje lako može biti podešeno prema vašim potrebama.
Preuzimanje
Preuzimanjem programa prihvate uslove licenčnog ugovora
Saznajte više
Skenirajte ovaj QR za preuzimanje AdGuard-a za vaš telefon
AdGuard za iOS pro
AdGuard Pro ne blokira reklame samo u Safariju. Može da posluži kao zaštitni zid, roditeljska kontrola ili kao alat za zaštitu privatnosti. Može vas zaštititi od opasnih sajtova i jednostavno ubrzati vašu internet brzinu, Dozvoljavajući vam da prilagodite DNS.
Preuzimanje
Preuzimanjem programa prihvate uslove licenčnog ugovora
Saznajte više
AdGuard proširenje za preglednike
AdGuard nudi sjajna rešenja za blokiranje reklama u najpopularnijim preglednicima — Chrome, Edge, Safari, Mozilla FF, i Opera. AdGuard proširenje za preglednike može biti korišćeno na različitim platformama: Windows, Mac, GNU/Linux, i Android.
AdGuard DNS
Alternativan način blokiranja reklama, pogodan za sve platforme i uređaje. AdGuard DNS je lako podesiti i od vas ne traži da instalirate nikakve aplikacije. Porodična zaštita je takođe dostupna, ukoliko želite da zaštitite vašu decu od sadržaja za odrasle.
AdGuard pomoćnik
AdGuard aplikacije za radnu površinu (Windows i Mac) vam omogućavaju da lako i brzo upravljate filtriranjem reklama direktno iz vašeg preglednika. Zahvaljujući posebnom pomoćniku, možete da blokirate bilo koji element na stranici ili da dozvolite nešto u par klikova.
AdGuard Home
AdGuard Home je mrežni softver za blokiranje reklama i praćenja. Nakon što ga podesite, pokrivaće SVE vaše kućne uređaje i neće vam trebati nijedan klijentski softver za to. Sa porastom IoT i povezanih uređaja, postaje sve važnija mogućnost kontrolisanja vaše čitave mreže.
AdGuard for Safari
Ad blocking extensions for Safari are having hard time since Apple started to force everyone to use the new SDK. AdGuard extension is supposed to bring back the high quality ad blocking back to Safari.