meni
SR

O nama

Ko smo mi

Adguard Software Limited je kompanija nastala 1. juna 2009. Razvija AdGuard blokator reklama, AdGuard VPN i AdGuard DNS – proizvode koji štite privatnost i bezbednost korisnika. Mi smo tim iskusnih stručnjaka, ne samo tvorrci AdGuard-a, već i Džedaja sa svetlosne strane interneta.

Šta mi radimo

Do danas, napravili smo stvarnu promenu na polju blokiranja oglašivača na internetu. Naš glavni proizvod AdGuard uživa široku popularnost. Pomažemo milionima stalnih korisnika širom sveta. Prateći želje naših korisnika, neprestano smo posvećeni poboljšanju naših proizvoda, pa smo tako razvili čitavu lepezu softvera, što uključuje multifunkcionalne AdGuard programe za blokiranje reklama na radnim površinama, mobilne aplikacije i proširenja za preglednike. Naša rešenja nisu samo blokatori reklama. Ona štite od pretnji na mreži, sprečavaju praćenje i filtriraju neprikladne materijale. Ovaj razumljivi pristup nudi visokokvalitetno filtriranje, čineći AdGuard osnovnim alatom za svakog korisnika interneta. Naša misija je da učinimo surfovanje za naše korisnike najpogodnijim i sigurnim.
Gde smo mi
AdGuard je u Limasolu, na Kipru.
AdGuard Software Limited pravna adresa je Klimentos 41-43, Klimentos Tower, Flat/Office 25, 1061, Nikozija, Kipar.
Nagrade
Preuzimanje AdGuard Da biste instalirali AdGuard, kliknite na datoteku označenu strelicom Izaberite „Otvori“ i kliknite na „U redu“, a zatim sačekajte da se datoteka preuzme. U otvorenom prozoru prevucite ikonu AdGuard u fasciklu „Aplikacije“. Hvala vam što ste izabrali AdGuard! Izaberite „Otvori“ i kliknite na „U redu“, a zatim sačekajte da se datoteka preuzme. U otvorenom prozoru kliknite na „Instaliraj“. Hvala vam što ste izabrali AdGuard!
Instalirajte AdGuard na svoj mobilni uređaj