Izvinjavamo se zbog nedostatka prevoda. Ovu stranicu ćete uskoro videti na vašem maternjem jeziku.

O nama

Preuzimanjem programa prihvate uslove licenčnog ugovora
Ko smo mi?
Mi smo tim iskusnih stručnjaka iz Adguard Software Limited — IT kompanije koja razvija čitav niz AdGuard softverskih proizvoda za filtriranje interneta. Mi nismo samo stvaraoci AdGuard-a, već i čuvari svetle strane Interneta.
Šta mi radimo
Do danas, napravili smo stvarnu promenu na polju blokiranja oglašivača na internetu. Naš glavni proizvod AdGuard uživa široku popularnost. Pomažemo milionima stalnih korisnika širom sveta. Prateći želje naših korisnika, neprestano smo posvećeni poboljšanju naših proizvoda, pa smo tako razvili čitavu lepezu softvera, što uključuje multifunkcionalne AdGuard programe za blokiranje reklama na radnim površinama, mobilne aplikacije i proširenja za preglednike. Naša rešenja nisu samo blokatori reklama. Ona štite od pretnji na mreži, sprečavaju praćenje i filtriraju neprikladne materijale. Ovaj razumljivi pristup nudi visokokvalitetno filtriranje, čineći AdGuard osnovnim alatom za svakog korisnika interneta. Naša misija je da učinimo surfovanje za naše korisnike najpogodnijim i sigurnim.
Hronika AdGuard-a
Kommunarka, moskovski region
Kommunarka, moskovski region
2009
Rođenje AdGuard-a
Moskva, 2009. Globalna finansijska kriza koja je započela u 2008 je raširena, čineći život teškim za nove kompanije. Budući osnivači AdGuard-a su zauzeti radeći na razvoju NetChart-a — besplatne usluge za veb analitiku. rad na netChart-u nam je pomogao da razumemo potencijal korisničkih podataka: Koje vrste ličnih informacija se mogu dobiti, šta se sa njima može učiniti te kako ih zloupotrebiti. To nam je takođe pomoglo da razumemo da korisnici nisu svesni tog potencijala i opasnosti. Tako smo došli na ideju da stvorimo AdGuard.
Logo evolucija
Logo evolucija
2010
Nekoliko meseci nakon prvog zvaničnog objavljivanja, objavili smo ažuriranje programa. To je bilo veoma lošeg kvaliteta, kritikovani smo, ali zahvaljujući tome, napravili smo Forum, program beta testiranja sa učešćem aktivnih korisnika.
On i dalje radi i puno nam pomaže: opseg naše zahvalnosti korisnicima uporediv je samo s količinom njihovog doprinosa kvalitetu AdGuard aplikacija.. Inače, ako želite da se pridružite timu beta testera, ispunite ovaj obrazac.
AdGuard 4.2.2
AdGuard 4.2.2
2011
Te godine, načinili smo prve korake u osvajanju svetskog tržišta: preveli smo okruženje aplikacija na engleski. U oktobru 2011, objavili smo globalno ažuriranje što se može smatrati potpuno novom aplikacijom. Okruženje je potpuno redizajnirano. Dodali smo način uštede energije i dodatak za preglednike nazvan AdGuard pomoćnik. Dodali smo nekoliko eksperimentalnih bezbednosnih tehnika, proksi server i mnoge druge mogućnosti.
AdGuard proširenje za preglednike
AdGuard proširenje za preglednike
2013
Avgusta 2013, shvatili smo da treba da komuniciramo sa našim korisnicima, saopštimo im vesti o AdGuard-u, kao i da raspravljamo o idejama za dalji razvoj. tako je nastao AdGuard blog.
U septembru 2013, naučili smo kako da blokiramo reklame u šifrovanom saobraćaju. Tako je blokiranje počelo da radi na uslugama sa korisničkom autorizacijom, kao što su društvene mreže.
U novembru 2013, korisnici kojima je nedostajala besplatna verzija AdGuard-a dobili su proširenje za Chrome. To je bio naš prvi proizvod otvorenog koda.
Google nas je izbacio iz svoje Play prodavnice
Google nas je izbacio iz svoje Play prodavnice
2014
Konačno smo napustili razvoj veba i usredsredili se samo na AdGuard.. Još jedna važna odluka bila je da uđemo na globalno tržište i prestanemo biti ograničeni na zemlje ZND-a. Kako bismo ovo uradili, engleski je postao glavni jezik svih okruženja u fazi razvoja. Sve naše lokalizacije su takođe otvorenog koda. na njima radi zajednica prevodilaca a mi ovu zajednicu tretiramo sa puno ljubavi i pažnje. Možete postati njen deo.
U novembru 2014, objavili smo dugo očekivanu aplikaciju za Android. Čak dve aplikacije. Besplatnu i onu koja se naplaćuje. Ali, nekoliko dana nakon pokretanja, Google je uklonio ove aplikacije iz Play prodavnice.
AdGuard za Mac OS
AdGuard za Mac OS
2015
U januaru, napisali smo Politiku AdGuard filtera. U isto vreme, započeli smo sa raspodelom besplatnih licenci školama. Verujemo da blokiranje reklama za decu i tinejdžere treba da bude dostupno bez naknade, jer ih reklame napadaju više od odraslih, a zloupotreba njihovih ličnih podataka je potencijalno opasnija.
U martu 2015, objavljen je AdGuard za Mac OS. Prvi sistemski blokator za Mac ekosistem koji može blokirati reklame u različitim aplikacijama na uređaju.
AdGuard na Webit
AdGuard na Webit
2016
U aprilu, pobedili smo na Webit Awards startup takmičenju u Webit.Festival Europe.
U junu, napravili smo filter protiv dosadnih stvari.
U julu, bili smo u stanju mirovanja, spremni za napad na Internet stvari: AdGuard DNS je počeo sa radom.
U septembru 2016, AdGuard Pro za iOS je objavljen.
AdGuard sajt
AdGuard sajt
2017
Razvoj je stekao impresivni zamah: Nekoliko globalnih ažuriranja svih aplikacija i 25 objava različitog opsega.
Potpuno smo redizajnirali sajt, prevodeći ga na više od nekoliko jezika, potpuno ga prilagodivši za mobilne uređaje.
Od 2017, razvijamo istraživački analitički sektor. Želimo da razumemo gde idu reklamna industrija, marketing, tehnologija i Internet da zaštite korisnike od novih pretnji.
2018
Najvažnija promena u 2018. bila je CoreLibs, nova multiplatformska mašina za sve AdGuard proizvode. Borba protiv reklama je vođena na svim “frontovima”, ali zahvaljujući CoreLibs, AdGuard je sada ponovo jedan korak ispred.
U 2018, započeli smo sa objavljivanjem noćnih izdanja — “sirovih” verzija AdGuard-a. Tako su naši neumorni testeri preuzeli prvi talas prljavih grešaka, kako bi obični korisnici dobili najstabilniju verziju programa.
Na kraju godine smo objavili dva moćna proizvoda — AdGuard Home i AdGuard DNS. Ovo je prvi korak ka punoj kontroli korisnika nad svim uređajima u njihovij kući ili poslovnim mrežama.
2019
Nije moguće da ispričamo u par rečenica sve što se dogodilo sa AdGuard-om u 2019. Objavili smo nekoliko ažuriranja za sve naše proizvode, pokrenuli smo novi AdGuard za Safari i ponovo smo oživeli AdGuard Pro za iOS.
Privatnost je nastavila da bude naš najveći prioritet. Predstavili smo 2FA za naš sajt i otkrili smo nekoliko lažnih proširenja za blokiranje reklama koja kradu lične podatke korisnika.
Ali nije sve u poslu. Takođe smo se i zabavljali! AdGuard je proslavio svoj deseti rođendan, a učestvovali smo i na samitu programera blokatora reklama zajedno sa mnogim drugim igračima iz industrije.
2020
Unapređujemo i razvijamo naše aplikacije, težeći da ih učinimo lepšim i lakšim za korišćenje. Pripremamo novo istraživanje, ispitujemo nadolazeće pretnje za bezbednost, privatnost i efektivno surfovanje vebom. Zahvalni smo svakom korisniku AdGuard-a: hvala vam što ste sa nama. Vi nas motivišete i pomažete!
Tim
Dmitry Zaytsev
Founder, CEO
Andrey Meshkov
Founder, CTO
Igor Lukyanov
Founder, COO
Daria Magdik
Head of Business Development
Kristina Korolkova
CFO
Evgenia Kosterina
Head of Sales
Adam W
Filters Commando
Alexander A
QA Engineer
Alexander K
QA Engineer
Alexander T
Lead Developer
Alexey B
Filters Guru
Alexey D
Android Developer
Alexey G
Java Developer
Alexey L
Junior Java Developer
Alexey M
Junior Java Developer
Alikhan A
Product Designer
Anastasiya I
Junior Product Manager
Andrey K
IT System Administrator
Anna A
Marketing Manager (FR)
Anna A
Content Manager
Anton K
Front-End Developer
Artem B
Junior Javascript Developer
Artem B
Java Developer
Artem I
Android Team Lead
Artem M
Project Manager
Boris B
Windows Developer
Daria B
Marketing Manager (CN)
Denis S
Middle product designer
Denis V
Product Owner
Dmitry K
Developer
Elena T-M
Content Manager
Ildar K
Front-End Developer
Ilya I
iOS Developer
Ilya T
System Administrator
Ivan I
iOS Developer
Ivan K
Front-End Developer
Konstantin G
Support
Konstantin Z
Head of Web
kare Created with Sketch.
Ksenia B
HR Manager
Maria G
QA Team Lead
Markus W
Filters Maestro
Maxim T
Front-End Developer
Mikhail B
Windows Developer
Nikita G
C/C++ developer
Oleg L
Developer
Olga K
Office-manager
Polina R
QA mistress
Roman B
Senior Android Developer
Roman S
Lead macOS Developer
Sergei G
CoreLibs Developer
Sergey F
Development Ninja
Sergey L
Filters Enchanter
Simon Z
AdGuardHome developer
Slava L
Filters sorcerer
Slava M
Filters wizard
Tatiana S
Accountant
Timur B
Developer
Valery Y
Marketing Manager (JA)
Vasiliy A
Front-End Developer
Vasily B
Project Manager
Vlad A
Javascript developer
Vladimir O
Project Manager
Yana C
Junior product designer
Gde smo mi?
Adguard software Limited adresa: Kancelarija 1, treći sprat Panayides Building, Chrysanthou Mylona St., 3030, Limassol, Kipar
Nagrade
Kliknite na dugme označeno strelicom da biste pokrenuli instalaciju. Hvala vam što ste izabrali AdGuard! Izaberite „Otvori“ i kliknite na „U redu“, a zatim sačekajte da se datoteka preuzme. U otvorenom prozoru prevucite ikonu AdGuard u fasciklu „Aplikacije“. Hvala vam što ste izabrali AdGuard! Izaberite „Otvori“ i kliknite na „U redu“, a zatim sačekajte da se datoteka preuzme. U otvorenom prozoru kliknite na „Instaliraj“. Hvala vam što ste izabrali AdGuard!