Izvinjavamo se zbog nedostatka prevoda. Ovu stranicu ćete uskoro videti na vašem maternjem jeziku.

O nama

Preuzimanjem programa prihvate uslove licenčnog ugovora
Ko smo mi?
Mi smo tim iskusnih stručnjaka iz Adguard Software Limited — IT kompanije koja razvija čitav niz AdGuard softverskih proizvoda za filtriranje interneta. Mi nismo samo stvaraoci AdGuard-a, već i čuvari svetle strane Interneta.
Šta mi radimo
Do danas, napravili smo stvarnu promenu na polju blokiranja oglašivača na internetu. Naš glavni proizvod AdGuard uživa široku popularnost. Pomažemo milionima stalnih korisnika širom sveta. Prateći želje naših korisnika, neprestano smo posvećeni poboljšanju naših proizvoda, pa smo tako razvili čitavu lepezu softvera, što uključuje multifunkcionalne AdGuard programe za blokiranje reklama na radnim površinama, mobilne aplikacije i proširenja za preglednike. Naša rešenja nisu samo blokatori reklama. Ona štite od pretnji na mreži, sprečavaju praćenje i filtriraju neprikladne materijale. Ovaj razumljivi pristup nudi visokokvalitetno filtriranje, čineći AdGuard osnovnim alatom za svakog korisnika interneta. Naša misija je da učinimo surfovanje za naše korisnike najpogodnijim i sigurnim.
Hronika AdGuard-a
Kommunarka, moskovski region
Kommunarka, moskovski region
2009
Rođenje AdGuard-a
AdGuard je osnovan. Bilo je troje ljudi u timu a kancelarija je bila u stanu jednog od osnivača. To je bila godina istraživanja i eksperimenata.
Logo evolucija
Logo evolucija
2010
AdGuard je napravljen od početka. U oktobru smo objavili novu verziju i otvorili naš Forum. Zahvaljujući tome, dobili smo ogroman broj povratnih informacija od korisnika koje su nam mnogo pomogle u budućem razvoju programa. Kasnije te godine, nastao je AdGuard pomoćnik.
AdGuard 4.2.2
AdGuard 4.2.2
2011
Drugi potpuni redizajn u AdGuard istoriji dogodio se u verziji 5.0. Tim je rastao, AdGuard je dobio prvu pravu kancelariju.
AdGuard proširenje za preglednike
AdGuard proširenje za preglednike
2013
Razumeli smo, da bi se nadmetali sa drugim blokatorima reklama, moramo biti prisutni na njihovim poljima. Tako smo razvili besplatna proširenja za blokiranje reklama za Chrome i Operu.
Google nas je izbacio iz svoje Play prodavnice
Google nas je izbacio iz svoje Play prodavnice
2014
Sledeći preglednici za koje smo razvili proširenja bili su Firefox, Safari i Yandex.. U novembru smo objavili drugi glavni proizvod u paleti AdGuard softvera - našu Android aplikaciju. Nakon samo nedelju dana, uklonjeni smo iz Google Play prodavnice, zato što.. pa, blokiramo Google reklame. Do kraja godine AdGuard proizvodi su dostigli 5 miliona korisnika širom sveta.
AdGuard za Mac OS
AdGuard za Mac OS
2015
U aprilu smo objavili AdGuard za Mac i tako ga pridružili našim softverskim proizvodima. U oktobru te godine, ostali Apple korisnici dobijaju svoju aplikaciju - AdGuard za iOS je dodat na App Store. Takođe smo kreirali proširenje za nevidljivi način rada (da, to je naše) što je kasnije dovelo do razvoja podprograma za nevidljivi način rada u AdGuard-u za Windows. Još jedan važan korak je bio prebacivanje svih naših razvojnih procesa na GitHub. Postali smo transparentniji pa su nam korisnici stvarno pomogli prijavljivanjem poteškoća ali su predlagali i nove mogućnosti.
AdGuard na Webit
AdGuard na Webit
2016
Treći veliki redizajn Windows programa. Objavili smo AdGuard 6 čiji koncept (manje više) možete videti sada u trenutnim verzijama. AdGuard je pobedio na Webit evropskom Festivalu kao najbolji startap. Objavili smo prvu verziju AdGuard DNS-a (još uvek radimo na tome), a zatim smo objavili AdGuard blokator sadržaja (blokator za android ograničene funkcionalnosti, radi u Samsung i Yandex mobilnim preglednicima). U septembru smo objavili premium verziju iOS aplikacije - AdGuard Pro.
AdGuard sajt
AdGuard sajt
2017
Razvili smo AdGuard proširenje za Edge i dodali ga u Microsoft prodavnicu. Naš sajt je potpuno redizajniran. On konačno pravilno predstavlja sve naše proizvode, prilagođen je za mobilne uređaje i jednostavno je dobar. Lepo izgleda i prijateljski je prema korisnicima :) U timu je oko 40 ljudi.
Group 18 Created with Sketch.
2018
Najvažnija promena u 2018. bila je CoreLibs, nova multiplatformska mašina za sve AdGuard proizvode. Borba protiv reklama je vođena na svim “frontovima”, ali zahvaljujući CoreLibs, AdGuard je sada ponovo jedan korak ispred.
U 2018, započeli smo sa objavljivanjem noćnih izdanja — “sirovih” verzija AdGuard-a. Tako su naši neumorni testeri preuzeli prvi talas prljavih grešaka, kako bi obični korisnici dobili najstabilniju verziju programa.
Na kraju godine smo objavili dva moćna proizvoda — AdGuard Home i AdGuard DNS. Ovo je prvi korak ka punoj kontroli korisnika nad svim uređajima u njihovij kući ili poslovnim mrežama.
2019
Nije moguće da ispričamo u par rečenica sve što se dogodilo sa AdGuard-om u 2019. Objavili smo nekoliko ažuriranja za sve naše proizvode, pokrenuli smo novi AdGuard za Safari i ponovo smo oživeli AdGuard Pro za iOS.
Privatnost je nastavila da bude naš najveći prioritet. Predstavili smo 2FA za naš sajt i otkrili smo nekoliko lažnih proširenja za blokiranje reklama koja kradu lične podatke korisnika.
Ali nije sve u poslu. Takođe smo se i zabavljali! AdGuard je proslavio svoj deseti rođendan, a učestvovali smo i na samitu programera blokatora reklama zajedno sa mnogim drugim igračima iz industrije.
2020
Unapređujemo i razvijamo naše aplikacije, težeći da ih učinimo lepšim i lakšim za korišćenje. Pripremamo novo istraživanje, ispitujemo nadolazeće pretnje za bezbednost, privatnost i efektivno surfovanje vebom. Zahvalni smo svakom korisniku AdGuard-a: hvala vam što ste sa nama. Vi nas motivišete i pomažete!
Tim
Dmitry Zaytsev
Founder, CEO
Andrey Meshkov
Founder, CTO
Igor Lukyanov
Founder, COO
Daria Magdik
Head of Business Development
Kristina
CFO
Evgenia Kosterina
Head of Sales
Alexander
Lead Developer
Artem B
Java Developer
Sergey
Development Ninja
Vladimir S
C++ Developer
Boris
Windows Developer
Mikhail
Windows Developer
Roman
Senior Android Developer
Alexey
Android Developer
Artem I
Android Team Lead
Alexey
Filters Guru
Adam
Filters Commando
Markus
Filters Maestro
Oleg
Filters Jedi
Slava M
Filters wizard
Slava L
Filters sorcerer
Roman
Lead macOS Developer
Ivan
iOS Developer
Ilya
iOS Developer
Konstantin
Head of Web
Maxim
Front-End Developer
Ildar
Front-End Developer
Anton
Front-End Developer
Vasiliy
Front-End Developer
Simon
Developer
Sergei
Developer
Vasily
Project Manager
Artem
Project Manager
Maria G
QA Team Lead
Alexander A
QA Engineer
Polina
QA mistress
Konstantin G
Support
Alikhan
Product Designer
Yana
Junior product designer
Anna
Content Manager
Valery
Marketing Manager (JA)
Anna
Marketing Manager (FR)
Tatiana
Accountant
Andrey
IT System Administrator
Alexey
Developer
Olga K
Office-manager
Gde smo mi?
Adguard software Limited adresa: Kancelarija 1, treći sprat Panayides Building, Chrysanthou Mylona St., 3030, Limassol, Kipar
Partneri
Nagrade
Kliknite na dugme označeno strelicom da biste pokrenuli instalaciju. Hvala vam što ste izabrali AdGuard! Izaberite „Otvori“ i kliknite na „U redu“, a zatim sačekajte da se datoteka preuzme. U otvorenom prozoru prevucite ikonu AdGuard u fasciklu „Aplikacije“. Hvala vam što ste izabrali AdGuard! Izaberite „Otvori“ i kliknite na „U redu“, a zatim sačekajte da se datoteka preuzme. U otvorenom prozoru kliknite na „Instaliraj“. Hvala vam što ste izabrali AdGuard!