Partneri

Preuzimanje
Preuzimanjem programa prihvate uslove licenčnog ugovora
EFF
Od 2017, AdGuard je postao organizacioni član The Electronic Frontier Foundation, vodeće neprofitne organizacije koja brani civilne slobode u digitalnom svetu. Osnovana 1990, EFF se bori za privatnost korisnika, slobodno izražavanje i inovacije kroz sudske sporove, analizu politike, aktivizam i razvoj tehnologije.
Avira
Avira je proizvođač popularnog antivirusnog i bezbednosnog softvera koji nudi mnoštvo proizvoda za blokiranje štetnog softvera, anonimnost vašeg saobraćaja, zaštitu vaših mobilnih uređaja itd.
Kao deo partnerstva sa AdGuard-om, Avira je u svoje proširenje za preglednike dodala mogućnost blokiranja reklama koje je zasnovano na našoj tehnologiji i filterima .
Yandex
Yandex je jedna od najvećih internet kompanija u Evropi. Pokreće ruski najpopularniji pretraživač i njegov najposećeniji sajt. Takođe, Yandex se nalazi na listi pet najpopularnijih pretraživača po broju pretraga.
AdGuard proširenje za preglednik je jedno od malobrojnih proširenja, ugrađeno u Yandex.Browser.
A AdGuard koristi Yandexov API za sigurno pregledanje Kako bi proverio da li je sajt koji posećujete siguran.
Auslogics
Auslogics je vodeći proizvođač softvera za održavanje i optimizaciju za Microsoft Windows. To je brzo rastuća privatna kompanija sa sedištem u Sidneju, Australija.
Zahvaljujući saradnji sa AdGuard-om, korisnici glavnog Auslogics-ovog programa BoostSpeed mogu lako da pristupe AdGuard'-ovom radu.
Smart-Soft
Smart-Soft LLC (www.trafinsp.com) je proizvođač specijalizovanih softverskih rešenja koja su namenjena za upravljanje i kontrolisanje Internet saobraćaja, blokiranje neželjenih resursa na mreži, kao i zaštiti od neovlašćenog pristupa.
Sarađujući sa Smart-Soft LLC, naši stručnjaci su razvili AdGuard podprogram za Traffic Inspector, kompleksno rešenje za organizaciju i upravljanje internet pristupom.
DIGITALYCHEE
Osnovana 2012, DIGITALYCHEE Ltd. preuzela je aktivno mesto na kineskom tržištu, prilagođavajući cene softvera na uravnoteženi nivo. Baveći se zaštitom od piraterije, kompanija podiže svest ljudi o legalnom softveru.
AdGuard je ovlastio DIGITALYCHEE kao ekskluzivnog distributera na mreži u Kini.
Allsoft
Ruski distributer softvera na mreži i dobavljač infrastrukture za distributere proizvođača softvera. Projekat zasnovan na internetu pokrenut je od strane Softline LLC 2004. Allsoft katalog nudi softver od preko 3,000 proizvođača.
AdGuard i Softline Internet Trade LLC su uspešno sarađivali preko dve godine kako bi olakšali prodaju i distribuciju AdGuard licenci.
Svyaznoy Zagruzka
Kompanija «Svyaznoy Zagruzka» (deo Svyaznoy grupe kompanija) radi kao jedna od najvećih dobavljača sadržaja u Ruskoj Federaciji, nudeći svoje usluge na 99% mobilnih operatera u Rusiji.
Zahvaljujući našem partnerstvu sa «Svyaznoy Zagruzka» LLC, ruski korisnici su u mogućnosti da kupe AdGuard na Svyaznoy prodajnim mestima.
Trend Telecom
Trend Telecom LLC je zvanični prodavac nekoliko vodećih ruskih mobilnih operatera: Megafon, Beeline, i MTS. Trend Telecom maloprodajni lanac aktivan je na tržištu od 2010, sa trenutnim prisustvom u Tveru i u većini centralnih oblasti tverskog regiona, kao i u Moskvi i moskovskom Regionu.Trend Telecomov lanac maloprodaje sastoji se od mnogo brendiranih prodavnica, prostora i promotivnih štandova, nudeći prodaju i korisnički servis.
Trend Telecom LLC je trenutno jedan od najvećih distributera spakovanih verzija AdGuard-a u Rusiji.
MTS
Mobile TeleSystems PJSC («MTS» — NYSE:MBT; MOEX:MTSS) je jedna od vodećih telekomunikacionih grupa u Rusiji, centralnoj i istočnoj Evropi. MTS podružnice nude mobilne usluge u Rusiji, Jermeniji, Belorusiji, Ukrajini, Turkmenistanu i Uzbekistanu. Ukupan broj korisnika: 107.8 miliona korisnika.
Operator pruža bežični pristup internetu kao i fiksnu telefoniju, kablovski internet i usluge televizije. Kompanija ima jednu od najvećih prodajnih mreža u Rusiji sa više od 5000 telekom prodavnica. MTS je najveća LTE mreža u rusiji sa više od 20 hiljada stanica.
Impulse 2000
Impulse 2000 Ltd. ima mnogo godina iskustva u distribuciji svetskih proizvođača softvera. Specijalizovani su u maloprodaji.
Od 2016, Impulse 2000 je ekskluzivni distributor AdGuard proizvoda u Ukrajini.