Izvinjavamo se zbog nedostatka prevoda. Ovu stranicu ćete uskoro videti na vašem maternjem jeziku.

Partneri

Preuzimanjem programa prihvate uslove licenčnog ugovora
EFF
Od 2017, AdGuard je postao organizacioni član The Electronic Frontier Foundation, vodeće neprofitne organizacije koja brani civilne slobode u digitalnom svetu. Osnovana 1990, EFF se bori za privatnost korisnika, slobodno izražavanje i inovacije kroz sudske sporove, analizu politike, aktivizam i razvoj tehnologije.
Avira
Avira je proizvođač popularnog antivirusnog i bezbednosnog softvera koji nudi mnoštvo proizvoda za blokiranje štetnog softvera, anonimnost vašeg saobraćaja, zaštitu vaših mobilnih uređaja itd.
Kao deo partnerstva sa AdGuard-om, Avira je u svoje proširenje za preglednike dodala mogućnost blokiranja reklama koje je zasnovano na našoj tehnologiji i filterima .
Auslogics
Auslogics je vodeći proizvođač softvera za održavanje i optimizaciju za Microsoft Windows. To je brzo rastuća privatna kompanija sa sedištem u Sidneju, Australija.
Zahvaljujući saradnji sa AdGuard-om, korisnici glavnog Auslogics-ovog programa BoostSpeed mogu lako da pristupe AdGuard'-ovom radu.
Smart-Soft
Smart-Soft LLC (www.trafinsp.com) je proizvođač specijalizovanih softverskih rešenja koja su namenjena za upravljanje i kontrolisanje Internet saobraćaja, blokiranje neželjenih resursa na mreži, kao i zaštiti od neovlašćenog pristupa.
Sarađujući sa Smart-Soft LLC, naši stručnjaci su razvili AdGuard podprogram za Traffic Inspector, kompleksno rešenje za organizaciju i upravljanje internet pristupom.
DIGITALYCHEE
Osnovana 2012, DIGITALYCHEE Ltd. preuzela je aktivno mesto na kineskom tržištu, prilagođavajući cene softvera na uravnoteženi nivo. Baveći se zaštitom od piraterije, kompanija podiže svest ljudi o legalnom softveru.
AdGuard je ovlastio DIGITALYCHEE kao ekskluzivnog distributera na mreži u Kini.
Allsoft
Ruski distributer softvera na mreži i dobavljač infrastrukture za distributere proizvođača softvera. Projekat zasnovan na internetu pokrenut je od strane Softline LLC 2004. Allsoft katalog nudi softver od preko 3,000 proizvođača.
AdGuard i Softline Internet Trade LLC su uspešno sarađivali preko dve godine kako bi olakšali prodaju i distribuciju AdGuard licenci.
Svyaznoy Zagruzka
Kompanija «Svyaznoy Zagruzka» (deo Svyaznoy grupe kompanija) radi kao jedna od najvećih dobavljača sadržaja u Ruskoj Federaciji, nudeći svoje usluge na 99% mobilnih operatera u Rusiji.
Zahvaljujući našem partnerstvu sa «Svyaznoy Zagruzka» LLC, ruski korisnici su u mogućnosti da kupe AdGuard na Svyaznoy prodajnim mestima.
Trend Telecom
Trend Telecom LLC je zvanični prodavac nekoliko vodećih ruskih mobilnih operatera: Megafon, Beeline, i MTS. Trend Telecom maloprodajni lanac aktivan je na tržištu od 2010, sa trenutnim prisustvom u Tveru i u većini centralnih oblasti tverskog regiona, kao i u Moskvi i moskovskom Regionu.Trend Telecomov lanac maloprodaje sastoji se od mnogo brendiranih prodavnica, prostora i promotivnih štandova, nudeći prodaju i korisnički servis.
Trend Telecom LLC je trenutno jedan od najvećih distributera spakovanih verzija AdGuard-a u Rusiji.
MTS
Mobile TeleSystems PJSC («MTS» — NYSE:MBT; MOEX:MTSS) je jedna od vodećih telekomunikacionih grupa u Rusiji, centralnoj i istočnoj Evropi. MTS podružnice nude mobilne usluge u Rusiji, Jermeniji, Belorusiji, Ukrajini, Turkmenistanu i Uzbekistanu. Ukupan broj korisnika: 107.8 miliona korisnika.
Operator pruža bežični pristup internetu kao i fiksnu telefoniju, kablovski internet i usluge televizije. Kompanija ima jednu od najvećih prodajnih mreža u Rusiji sa više od 5000 telekom prodavnica. MTS je najveća LTE mreža u rusiji sa više od 20 hiljada stanica.
Kliknite na dugme označeno strelicom da biste pokrenuli instalaciju. Hvala vam što ste izabrali AdGuard! Izaberite „Otvori“ i kliknite na „U redu“, a zatim sačekajte da se datoteka preuzme. U otvorenom prozoru prevucite ikonu AdGuard u fasciklu „Aplikacije“. Hvala vam što ste izabrali AdGuard! Izaberite „Otvori“ i kliknite na „U redu“, a zatim sačekajte da se datoteka preuzme. U otvorenom prozoru kliknite na „Instaliraj“. Hvala vam što ste izabrali AdGuard!